Şimdi Ara

Fazla kilolarınızdan nasıl kurtulursunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fazla kilolarınız var ve bundan dolayı her zaman kilo vermek istiyorum mu diyorsunuz? Eğer artık kilo vermek istiyorum demek istemiyorsanız size anlatacaklarıma dikkat etmelisiniz. Bunları dikkate alır ve uygularsanız sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz oldukça kolaylaşacaktır.

    Öncelikle günümüzde bir çok diyet listesinin mevcut olduğunu ve karşınıza çıkan her diyeti uygulamamanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Çünkü her diyet türü her vücuda uygun olmadğı için kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir. Gerçekten zayıflamak istiyorsanız bu konuda derin araştırmalar yapın yada bir uzmana görünün. Özellikle bir uzman tarafından seçilmiş diyetler her zaman sizin için sağlıklı bir diyet olacaktır. Sağlığınız adına daha sağlam adımlar atmak için sabırlı ve dikkatli olmaya çalışın.

    Size anlatıcaklarım bir diyet listesi değildir, sadece zayıflamanıza yardımcı olacak olan ve dikkat etmeniz gerekecek temel bilgilerdir.

    Öncelikle kilo vermenin en önemli noktası sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizdir. Hergün en az yarım saat egzersiz yapın. Egzersiziniz yürüyüş olabilir. Günde iki defa 15 dakika yürüyerek toplamda yarım saat yürümüş olur ve formunuzu korursunuz.

    Porsiyonlarınıza eskiye nazaran azaltın. Eskiden normal tabakta yediklerinizi artık ufak tabaklarda yiyin.

    Öğünlerinizi atlamayın. Günde 3 öğün yemeğinizi yiyin. Karnınız tok olsa bile hafif bir şeyler yiyerek öğününüzü atlamamaya çalışın.

    Sağlıklı beslenmek adına sofranızda her zaman taze sebze ve meyve bulundurun. Sebze ve meyve tüketmek daha sağlıklı beslenmenize yardımcı olacaktır.

    Vücudunuzun enerji kayanğını karşılamak için ekmeği sofranızdan kaldırmayın. Kepekli ekmek yemek kilo vermeniz için daha iyi bir seçim olacaktır.

    Doymuş yağlardan kesinlikle uzak durun. Bunlar margarin ve tereyağı gibi sakıncalı yağlardır. Yiyeceklerinizi buğulama veya fırında yaparsanız doymuş yağ alımını azaltmış olursunuz.

    Sağlıklı bir diyet için mol miktarda su tüketin. Su sağlınızın en önemli ihtiyacıdır. Vücudunuzun suya ihtiyacı olduğu için yeteri kadar su tüketmeye özen gösterin.

    Alkolden uzak durun. Eğer alkol kullanan biriyseniz yavaş yavaş içmeyi azaltın. Alkolün aynı zamanda sağlığınızı kötü yönde etkilediğinide unutmayın.

    Yeşil çay tüketin. Yeşil çay fazla yağlarınızı yakmanızda ve kilo vermenizde size yardım edecektir.

    Çaylarınızı şekersiz için. Şeker yerine sakkarin (yapay tatlandırıcı) kullanabilirsiniz.

    Sabahları form biskivüleri yiyebilirsiniz. Bu sayede sabahları az kaloriyle güne başlamış olursunuz.

    Yediğiniz besinlerin varsa light olanını tüketin. Light yoğurt gibi.

    Diyet yaparken tuzu gerektiği kadar alın. Yemeklerinizde tuz kullanırken aşırıya kaçmayın. Salam, f

    Şekerli yiyeceklerden uzak durun. Bunun yerine meyve yiyerek vücudunuzun şeker ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

    Bu yöntemleri uygularken kararlı ve istikrarlı olmalısınız. Zayıflamak uzun bir süreç olduğu için asla vazgeçmeyin. Eğer bu anlattıklarımı vazgeçmeden uygularsanız size çok yarar sağlayacağından ve artık ileride kilo vermek istiyorum demeyeceğinize emin olabilirsiniz.

    Kaynak: http://www.kilovermeninyollari.net/kilo-vermek-istiyorum-oyleyse-ne-yapmaliyim/







  • Bugüne kadar kilo vermek için hangi yöntemleri denediğinizi bir gözden geçirin. Çevrenizden duyduğunuz her yolu uygulamışsınızdır neredeyse. Ancak pek bir başarı görebildiğinizi sanmıyorum. Her işin bir uzmanı vardır ve sağlıklı kilo verme yöntemleri için de uzmanlık alanları vardır. Bu alanda başarılı kişiler bir araya gelmiş ve bir kilo verme programı oluşturmuşlar. Hem de bugüne kadar gittiğiniz spor salonu ücretleri ya da kilo vermek için aldığınız ilaçlardan daha da uygun bir fiyata temin edebiliyorsunuz.

    İnternet aslında hem yararlı hem de zararlı bir iletişim ve bilgi paylaşım ağıdır. İçerisinde birçok yararlı ve doğru bilgi olmasına rağmen her önüne gelenin bilgi aktarabildiği bir platform olduğundan dolayı çok fazla bilgi birikimi oluşmaktadır. Ancak her bilgi doğru olmuyor maalesef. İşte bu yüzden işi uzmanından öğrenmeliyiz. Uzmanların oluşturduğu, sağlıklı zayıflama yöntemlerinin anlatıldığı kitaba çok uygun bir ücretle sahip olabilirsiniz.
    DEVAMI>>http://www.zayiflamaprogramikitabi.com/zayiflama-programlari/ ve KAYNAK




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.