Şimdi Ara

Fazla karamsar değil misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de inceye oy verdim, maalesef gelemedi ki ben zaten gelebilmesini de beklemiyordum belliydi açıkçası neyse şimdi AKP devam ediyor diye aç kalcaksınız, işsiz kalacaksınız öyle olacak böyle olacak diyen arkadaşlar abartmıyor mu? Ne kadar sevinemesem de umarım ülkemiz için hayırlısı olur, ve bence bu kadar karamsar olmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha gecen gun basbakan genc issizligi cozemedik dedi bu bile basli basina yeter

• Abi yeter ya 16 yıldır ülkemiz için hayırlısı olsun diyoruz. Hani nerede hayırlısı? Oturup ağlıyorum şuan. Moralim yakın zamanda bu kadar bozulmamıştı. Yemek bile yiyemedim.

Karamsar olmamak mümkün değil. Sokağa çıkıp yemek yiyemiyoruz diyordum. Evde bile yiyemiyoruz artık. Soğan patates fiyatları ne öyle ya? Üstüne üstelik bunların ithalatı için fırsat verilmesi rezillik değil de nedir?
  • Ben de o kadar bunaldım ki midem bulandı yorgunluk çöktü. Hiç bu kadar üzülmemiştim. Neyse.. onların bir planı varsa Allah'ın da bir planı vardır. Muhalif seçmen ve parti liderleri elinden geleni yaptı ve yapmaktalar. Gerisi Allah'a kalmış tevekkül etmekten başka şans yok.

• saçmasapansözler kullanıcısına yanıt
    Hocam yeterince tevekkül ettik sanki. Yani biz bir şey yapmadığımız sürece bu bitmeyecek.
  • Birde MHP nin mecliste kilit rol oynamsı.benim karamsal olmamı engelledi vallahi ne yalan söyleyeyim

Bahçeli 2 gün önce fetonun siyasi ayağı artık açıGQ çıkmalı demişti.

Çok enteresan günler bizi bekliyor doğrusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.