Şimdi Ara

Fazla 'invisibleShield veya bodyguardz'ı olan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Evolution

ebay'de maksimum 40 ytl ye alınan ürünü 76 ytl + kargo ücretine satıyorsun insaf!

dostum ebay dan alsak toplam kaç günde buraya ulaşır bi bilginiz varmı bende getirtmeyi bdüşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum. gg den alanlar hala onay bekliyolarmış INVISIBLE SHIELD için... öyle yazmışlar INVISIBLE SHIELD başlığında
  • Arkadaşlar bakın TR'ye ilk iPhone 3G Invisible Shield'i Ağustos ayında biz getirttik ve fiyatları 44,5 YTL olarak belirledik. Yaklaşık 10 adet sattık sonrasında geçtiğimiz haftalarda Protech Koruma piyasaya girdi ve Zagg firmasının sitesinde bütün ürünler 24$ olmasına karşın firmanın GG ilanlarında iPhone - iPod Touch - iPhone 3G - iPod Nano fiyatları farklılık göstermekte.

Protech Firması iPhone 3G INVISIBLESHIELD ürününü bizim sattığımız fiyattan 44,5 YTL den kargo ücretleri kendilerine ait olmak üzere satmaktadırlar. Ürünün kendi sitesinde bütün ürünler 24$ ki firmasınız distribütörsünüz size geliş fiyatını düşünün ürünün.

Aynı ürün fakat farklı satış fiyatları neden ? Çünkü piyasada bugün aranan bir ürün. Neden ilk çıkan cep telefonları piyasada pahalı biçimde satılıyor yada yeni sezon ürünler yüksek fiyattan satılıyor ?
    1 sene sonra aynı ürünlerin fiyatı yarıya iniyor.

Neden ?

Sanki TR'de birtek biz fahiş fiyatla ürün satıyoruz ki fahiş fiyattan sattığımızıda düşünmüyoruz. 1 Paket Zagg ürününe (içinde 1 çift jelatin var) 44,5 YTL veriyorsunuz. 1 paket BodyGuardz (içinde 2 çift jelatin var) ürününe 76,5 YTL veriyorsunuz. Aynı ürünü 100 YTL ye satanlarıda gördük.

Apple firmasının iPhone 3G üretim maliyeti 600$ civarında (ki bu medyaya verdikleri fiyat doğruluk derecesi tartışılır) Madem global bir dünyada yaşıyoruz neden TR'de iPhone 3G 1100$ civarında para veriyorsunuz neden insaf demiyorsunuz ?

Elbette ebay'den ürünleri getirtebilirsiniz. Fakat şunu söyleyelim 30 gün içinde geledebilir gelmeyedebilir. Size şu kadarını söyliyim 6 ürünümüz (BodyGuardZ) kargoda kayboldu. Arkadaşın dediği gibi iyi derecede ingilizceniz yoksa Paypal'ın Ebay'in kurallarını iyice öğrenmeden ürün getirmeyin pişman olursunuz..

Sonra sizi ebay forumlarında görmek zorunda kalırız.

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haXan2849 -- 6 Ekim 2008; 20:43:21 >

• gg harici satım yapılsada alabilsek..
    BaDCoD PM attım , kaçtan satıcan ve il neresi??

Orjinalden alıntı: haXan2849

Arkadaşlar bakın TR'ye ilk iPhone 3G Invisible Shield'i Ağustos ayında biz getirttik ve fiyatları 44,5 YTL olarak belirledik. Yaklaşık 10 adet sattık sonrasında geçtiğimiz haftalarda Protech Koruma piyasaya girdi ve Zagg firmasının sitesinde bütün ürünler 24$ olmasına karşın firmanın GG ilanlarında iPhone - iPod Touch - iPhone 3G - iPod Nano fiyatları farklılık göstermekte.

Protech Firması iPhone 3G INVISIBLESHIELD ürününü bizim sattığımız fiyattan 44,5 YTL den kargo ücretleri kendilerine ait olmak üzere satmaktadırlar. Ürünün kendi sitesinde bütün ürünler 24$ ki firmasınız distribütörsünüz size geliş fiyatını düşünün ürünün.

Aynı ürün fakat farklı satış fiyatları neden ? Çünkü piyasada bugün aranan bir ürün. Neden ilk çıkan cep telefonları piyasada pahalı biçimde satılıyor yada yeni sezon ürünler yüksek fiyattan satılıyor ?
    1 sene sonra aynı ürünlerin fiyatı yarıya iniyor.

Neden ?

Sanki TR'de birtek biz fahiş fiyatla ürün satıyoruz ki fahiş fiyattan sattığımızıda düşünmüyoruz. 1 Paket Zagg ürününe (içinde 1 çift jelatin var) 44,5 YTL veriyorsunuz. 1 paket BodyGuardz (içinde 2 çift jelatin var) ürününe 76,5 YTL veriyorsunuz. Aynı ürünü 100 YTL ye satanlarıda gördük.

Apple firmasının iPhone 3G üretim maliyeti 600$ civarında (ki bu medyaya verdikleri fiyat doğruluk derecesi tartışılır) Madem global bir dünyada yaşıyoruz neden TR'de iPhone 3G 1100$ civarında para veriyorsunuz neden insaf demiyorsunuz ?

Elbette ebay'den ürünleri getirtebilirsiniz. Fakat şunu söyleyelim 30 gün içinde geledebilir gelmeyedebilir. Size şu kadarını söyliyim 6 ürünümüz (BodyGuardZ) kargoda kayboldu. Arkadaşın dediği gibi iyi derecede ingilizceniz yoksa Paypal'ın Ebay'in kurallarını iyice öğrenmeden ürün getirmeyin pişman olursunuz..

Sonra sizi ebay forumlarında görmek zorunda kalırız.

Saygılarımızla

dostum sizin sattığınız ürün tamamen orjinal ve kutulu olanlardanmı

• Elbette Orijinal açılmamış jelatininde kutusunda gönderilmektedir. Kesinlikte imitasyon/replika ürün değildir.

Ürünü teslim aldığınızda zaten bunun orijinal ürün olduğunun farkına varacaksınız. Ayrıca açık arttırma sitesindeki yorumlarımızda okuyabilir ürünü satın alan müşterilerimizle irtibata geçebilirsiniz...

Saygılarımızla
  • quote:

Orjinalden alıntı: haXan2849

Elbette Orijinal açılmamış jelatininde kutusunda gönderilmektedir. Kesinlikte imitasyon/replika ürün değildir.

Ürünü teslim aldığınızda zaten bunun orijinal ürün olduğunun farkına varacaksınız. Ayrıca açık arttırma sitesindeki yorumlarımızda okuyabilir ürünü satın alan müşterilerimizle irtibata geçebilirsiniz...

Saygılarımızla

tamam dostum sağolasın yarın fırsat bulabilirsem konuyla detaylı bi ilgilenicem

Orjinalden alıntı: ymskn

gg harici satım yapılsada alabilsek..
    BaDCoD PM attım , kaçtan satıcan ve il neresi??

P.m Cevap verdim ayrıca ebaydan almak isyen olursa ben burdayım dediğim gibi elimde falzadan vardı onu satayım dedim ama isteyen olursa ebaydan getirtebilirim zaten 6 günde maximum geliyor usps express mail ile istiyorum orjinal açılmamış ürün geliyor
    GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - Asus EAH5670 - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
  • ya beyler bısı sorucam ben ınvısıble shıeld aldım. arkalı önlü yapıştırdım onları .. ama bir sorunum war sımdı yere dustugu zaman darbe alıcak ve bunun ıcınde sılıkon gerekiyor. e peki ben arka tarafa neden yapıstırdım sılıkon alınca arkası kapancak hc bır ozellıgı kalmıcak shıeld ın ..

LUTFEN YARDIM EDİN .. SADECE KENARLARI KAPATAN SILIKON WARMIDIR
    ?
    40b530 / PS3 PAL 60GB / HP w2207h / intel core duo e8400 / kingston 2gb ram 800 mhz / palit 8600 gt sonıc plus / 250 gb seagate harddisk 410as /1 tb wd caviar black hard disk / 160 gb harici disk wd / Gigabyte P35 DS3L / samsung 20x dvdwr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.