Şimdi Ara

Fazla ilgi ve iltifat yararlı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya oncellikle merhabalar ben bi kızı seviyorum o da beni seviyo fakat lise boyunca kimseyle çıkmayacakmış arkadasları bana onun benimle evlenmek istedigini bile söyledir gerçektende ben bu kıza 2 haftadır iltifat ediyorum o da ediyo sizce doğru bisi yapıyormuyum ama bu kız diger kızlar gibi degil emin olun ve bu kızı daha da beni sevmesi için iltifata devam etmelimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah be genc adam, bizde hep; "bu kiz digerlerinden farkli, digerleri gibi degil" dedik diye kaybettik. Yasin 16-17 falan heralde, yok senle evlenmek istiyormusta bilmem ne, fos bunlar. Ayrica iltifat falanda etme, kaptirmada kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

Kardeşim içinden geldiği gibi ama cıvıklaşmadan.Çizgiyi sen bulacaksın ama fazla ilgi şımartabilir.

Hıı güzel kardesim be sence bu çizgiyi bulabilmem için yardım edermisin

iltifat bile etmeyeceksin hocam bunlara, anca biraz ilgi göstereceksin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi göstereceksin ama sert olacaksın. İltifat edersen bir tarafı kalkar ve kendini olduğundan yukarılarda görmeye başlar. Böylece sen onun altında kalırsın. Kendinden düşük insanlara da asla yanaşmaz kızlar. Gözü yüksekte olur.

Maço olun kızlara. Maçolukla kıroluğu karıştırmayın ama.
    test 2
    test 3
    test 4
    test 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fazla ilgi bunaltır mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı ilgi ve iltifat bir yerlerini kaldırmaktan başka birşey yapmıyor. Her zaman diğerlerinden farklı diyerek başlasak da hepsi aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Not: Dünyadaki her kadın farklıdır.

Evet ironi yaptım.

• Bi kız vardı sevdiğim, kıza hep ilgi gösterdim iltifatlar ettim. Çevredekiler onu kötülerken ben iltifat ettim ama hep ben. Konuşmayı başlarda o başlatırdı sonra artık başlatmaz oldu, bıkmadım usanmadım her gün ilk ben konuştum ben iltifat ettim arada o da zorunluluktan mı yoksa sevdiğinden mi nedir iltifatlarıma karşılık verirdi. Sonra ne mi oldu ? Bi gün kalktım mesaj attım cevap vermedi akşam sorduğumda kusura bakma sevgilim vardı dedi, 5 saniye şok gibi girdi kalbime, o 5 saniyede vicudumu sanki uçurumdan aşşağı düşermişcesine boşluktaymış gibi kara bi his kapladı ve kızı sosyalde Engelledim. Bidaha da yüzünü dahi görmedim, ama arada sosyalden fotoğraflarına bakarım.. Fakat yeni yeni fark ettiğim bir şey var, aslında haklılarmış..Kız cidden çirkinmiş, ben onun içten seviyordum belki gözümü kör eden şey buydu, çirkinliğini yeni yeni fark ediyorum.

• Biraz sövecen biraz övecen onu muallakta bırakıcan

kedi köpek oyunu gibi olmalı,kızlar bunu istiyor çünkü,

bu kafada birisini bulmadıysan ne ala ama geneli bu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.