Şimdi Ara

Fazla Gerçekçi Şampiyonluk Maçım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ön bilgilendirme:2021-22 sezonu son maçı. Beşiktaş'ın başındayım 4 yıldır, bu sene ki amaç üst üste ikinci şampiyonluğu kazanmak, lakin şampiyonlar ligi çeyrek finalinde barcelona'ya elenmenin verdiği moral bozukluğuyla 29. hafta 5 puan önde olan takım son haftaya Bursa'nın 2 puan gerisinde girmekte..

maç öncesi:yedek kaleci almadığımdan takımın tek kalecisi hugo lloris milli takıma çağırılınca kaleye en yakın halısahadan alınan arkadaş geçmek durumunda kalıyor,
     Fazla Gerçekçi Şampiyonluk Maçım Fazla Gerçekçi Şampiyonluk Maçım

maça gelelim,

diğer maçlar,

ve puan durumu

çok garip maç oldu gerçekten, uzatmada şampiyonluğu aldık.siz de böyle durumlarla karşılaştınız mı ve ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 12 Mayıs 2014; 21:25:18 >

• Enteresan olmuş gerçekten. 2. yarıda gelmiş şampiyonluk artık takıma nasıl kızdıysan :) Bandırmanın da 5 şutundan 4ü kaleyi buluyor 4ü de gol oluyor :) Ben olsam Jaroslav Vaneki kendi takımıma alırdım :D
  • thebank kullanıcısına yanıt
    kendi kalesine atan weber'i aldım, zaten kariyerinin sonlarına gelmişti parasını veriyorum yatıyor reserve takımda
  • Çok iyi olmuş.
  • Weber satmış
  • Skin adı neydi acaba hocam
  • Bitime 3 hafta kala 4 puan önünde liderdim Galatasaray'ın.Kaybettiğim puanlarda hep ilk 10 haftadaydı taktiğe alışma sürecindeki.Neyse ben yenildim Galatasaray kazandı, ertesi hafta baktım son hafta Galatasaray derbisi var takımı dinlendirdim, yine ben yenildim Galatasaray kazandı.Final maçı TT Arena'da.Sneijder,Muslera sakat Galatasaray'da Drogba ise yedek.Kuyt ile 0-1 öne geçtim,fark atarım havasındayım tabiiÖnce Hamit,sonra da iki tane Emre Çolak attı mal gibi ekrana bakakaldım2.yarı bağırdım takıma,OOS'a çektim Salih ve Alper'i.Yarmolenko(2) ve Fierro'nun golüyle kazandım maçı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Skin adı neydi acaba hocam

Infusse diye biliyorum.FM 12'de kullanıyordum.
  • infusse light bu, bir de dark ı var ama 12de sonraki fmlere yapılmadı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.