Şimdi Ara

Fazla duyulmamış ama süper amatör şarkılar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle şarkılar oluyor ki, okuyanı tanımıyoruz bile, ama sesi & müziği & bestesi vs. kulağımıza takılınca çok beğeniyoruz. İşte bende aslında böyle amatör ama güzel şarkıları çok seviyorum ve youtube'den indirip indirip dinliyordum. Ama bir tanesi var ki, sözlerini yazacağım ama bulamadım. Elinde olan var mı?

quote:

Gül Bakışlım Gel

Gültenimden oyalanıp süzülde gel
    Gülbakışlım gözyaşların silipte gel
    Yarem sızlar yalnızlığın bitipte gel
    Gül bakışlım gel

Ay büyüdü gecelerce seni bekledim
    Gül gecelerden gül kokulu tenin özledim
    Çare bilmez dertlerinden yolun gözledim
    Gül kokulum gel

Aya sordum gözlerini kaçırdı benden
    Güller aldım toprağına diktim yeniden
    Beni bıraktın gül bakışlım senindim ben
    Gül bakışlım gel

Birde sizin de böyle bildiğiniz amatör güzel şarkı var mı? Mümkünse indirme linki de olsun. Hatta yasal olsun diye şu yazıyı da koyalım:

Bu topiğe konacak mp3 linkleri deneme amaçlıdır ve 24 saat içinde silinmelidir. Aksi bir durumda DH yöneticileri ve diğer üyeler sorumlu değildir

• NAZO , TEMMUZ bunlar sarkıcaların ısımlerı yaz ındır cok iyiler ya ben dınlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

NAZO , TEMMUZ bunlar sarkıcaların ısımlerı yaz ındır cok iyiler ya ben dınlıyorum

Teşekkürler lime wire bulabiliyo değil mi? Neyse bakacağım zaten şimdi de, sözlerini yazdığım şarkıyı kim söylüyo biliyo musun?
  • www.djemsalsiz.com
  • Fatal Bazooka. Fransada tanınsa bile Türkiyede neredeyse hiç bilinmiyor. Çıkarttıkları ilk albümle satış rekorları kırdılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahassür

quote:

NAZO , TEMMUZ bunlar sarkıcaların ısımlerı yaz ındır cok iyiler ya ben dınlıyorum

Teşekkürler lime wire bulabiliyo değil mi? Neyse bakacağım zaten şimdi de, sözlerini yazdığım şarkıyı kim söylüyo biliyo musun?

yok ya bilmıyorum bak şimdi cok sevdıgım bı amatör sarkı vardı madem sen baslattın bende devamını getırıyım mukemmel slow bı sarkı ve kımse bılmıyodur dıye tahmın edıyorum konu acıp lınkınıde verıyım herkesler dınlesın ok..Limewire de var o sarkılar
  • Piiz, Redd, Zardanadam müzikleri iyidir.

Türk hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne Suyu -- 19 Ağustos 2008; 1:35:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tahassür

quote:

yok ya bilmıyorum bak şimdi cok sevdıgım bı amatör sarkı vardı madem sen baslattın bende devamını getırıyım mukemmel slow bı sarkı ve kımse bılmıyodur dıye tahmın edıyorum konu acıp lınkınıde verıyım herkesler dınlesın ok..Limewire de var o sarkılar

Tamam bekliyorum sağolun. Bu arada arkadaşlar yabancı şarkı dinlemiyorum. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.