Beşiktaş'ınıza çok güveniyorsanız, imzasına iddaya hazırım haberiniz olsun. Zamanı siz seçin.
gel 1 ayına?
Heh, iyiki maçtan önce foruma bir girip bakayım demişim Tamam anlaştık ben GS alır diyorum, sen BJK alır diyorsun. GS alırsa 1 ay boyunca imzanda GS ile ilgili birşey olacak, BJK alırsa 1 ay boyunca benim imzam BJK ile ilgili olacak. Berabere biterse, hiçbirşey yapmıyoruz. Anlaştık. Tamam mı ?
Ayrıca arkamdan konuşmayın demiştim, ama gördüm ki konuşanlar olmuş ve çoğu bir kaç mesaj üstte belirttiğim gibi "Ergen" "Liseli" gibi ifadeler kullanmış, sadece komik oluyorsunuz
Tamam anlaştık Maçtan sonra forumda ol
Tamam tartışma burada bitsin, gerisini herkes maç sonuna saklasın Maç sonu görüşürüz
Umut'un pozisyonda bunu görmüş olduk.
He he tabi
quote:
Orijinalden alıntı: qarizmaa52
Tamam tartışma burada bitsin, gerisini herkes maç sonuna saklasın Maç sonu görüşürüz
hadi bakalım geldik
qarizmaa52 denen velet gel bakalım buraya.sende haklıymışsın be anca hakemle kurtardınız beraberliği.
Hoş geldiniz 1 saat oldu maç biteli ben anca girebildim. Hemen hakeme bağlamışsınız olayı yine
Tamamen şanssızdık bugün. 2 buçuk sene sonra kalemizde bir maçta "3" gol gördük ve 1 taneside düzgün gol değil hep kendi hatamız
quote:
Hoş geldiniz 1 saat oldu maç biteli ben anca girebildim. Hemen hakeme bağlamışsınız olayı yine
Tamamen şanssızdık bugün. 2 buçuk sene sonra kalemizde bir maçta "3" gol gördük ve 1 taneside düzgün gol değil hep kendi hatamız
sizin attığınız gollerden hangisi gerçekten güzel gol maçta 1 tane güzel gol olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani
quote:
sizin attığınız gollerden hangisi gerçekten güzel gol maçta 1 tane güzel gol olmadı
Aynen öyle, bizim attığımız gollerde doğru düzgün goller değil ama Elmander'in golü iyiydi bence sadece. Umut'un attığı'da çizgiyi kesinlikle geçmişti. Son golümüz ise penaltı değildi kesinlikle.
O değilde bizim imza iddiası yalan oldu, sağlık olsun diğer maça artık
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle, bizim attığımız gollerde doğru düzgün goller değil ama Elmander'in golü iyiydi bence sadece. Umut'un attığı'da çizgiyi kesinlikle geçmişti. Son golümüz ise penaltı değildi kesinlikle.
umutun golü çizgiyi geçmedi diyen mi var o kadarda değil
elmanderin golüde cenk sağolsun yaptı yapıcağını
quote:
quote:
quote:
quote:
umutun golü çizgiyi geçmedi diyen mi var o kadarda değil
elmanderin golüde cenk sağolsun yaptı yapıcağını
Cenk'in hatası var tabi ama Elmander pozisyonu iyi takip etti, Uğur'da sağolsun güzel bir asist yaptı Elmander'e o da gelişine attı gol oldu köşeden
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Şanslar eşit falan değil, bariz favoriyiz. Bugün Galatasaray kazanamazsa süpriz olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Şanslar eşit falan değil, bariz favoriyiz. Bugün Galatasaray kazanamazsa süpriz olur.
Herkes için sürpriz oldu yalan değil.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishMilitary
quote:
Orijinalden alıntı: oguzking07
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Derbilerin favorisi olmaz. Olsaydi butun FB derbilerini biz kazanirdik zaten Umarim Besiktas taraftari olgun davranir ve kaliteli bir mac olur
Fenerbahçe - Galatasaray maçı Gs 30 dk boyunca pozisyona girer sürekli basar ve ardından top fenere geçer kezman vurur ergün pembe nin poposuna çarpar top ve gol olur. Çoğu maç hep böyle gs basar fener alır. Gerçi oda değişmeye başladı.
Aynen öyle arkadaş, geçmişteki maçlara şöyle bir bakıyorum 6-0 lık maçta dahil izleyenler bilir, oynayan Galatasaray skor 6-0.
yav he he
bu salak cumle tarzi seyi de ilk kez yaziyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme