sizin düşünceleriniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Nisan 2021; 0:30:56 > |
favori meslek tartışmasu

-
-
81/100 mü ve bu rekorun daha kirilmamis olmasi. 2 ayimi ayirsam 95-98 arasina sabitlerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 12 Nisan 2021; 14:51:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kanka sabitlersin
-
Vay be helal olsun kaç yıl çalıştı acaba
Maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gitmediğin üninin niye reklamını yapıyorsun ?
-
bu tus olayına hazırlık yks gibi olmuyor benim düşüncem bu şekilde aynı şey ales ve gre gibi lisans üstü diğer sınavlar için de geçerli. insanlar yksye çalışır gibi iki üç kaynak bitirip aşırı zor soruları çözeyim kolayları hallederim şeklinde bakmıyor. bu insanlar yksden zaten en iyi puanları alıp bitirmesi zor bölüm okumuşlar tekrar böyle bir hazırlığın altına girmek istememeleri normal. o yüzden fulleyen yok yoksa tus falan çok zor olduğu için değil.
ayrıca şunu da eklemek istiyorum iyi bölüm kötü ünide okuyup başka şansı olmadığından dolayı lisans üstü için hayvan gibi kasıp ales doksan üstü ve yds doksan üstü alanları anlamıyorum. zaten bu çalışmayı yks zamanı yapsan iyi ünide okur sektöre girme şansın olurdu. ya da illa lisansüstü yapmak istersen de daha iyi bi akademik kariyerin olurdu anlamıyorum valla bu insanları
-
hocam onu demiyorum. ayrıca tıpta son seneler ders oluyor mu bilmiyorum ama ders çalışmak tusa çalışmak değildir normal dersine çalışırsın tus da olur aynı zamanda bizim onbirde çalışanlar. onbir konularının yanında tytye başlıyordu. onbir çalışınca ayt mi çalışmış oluyorlar hayır. aynı şey gre için de geçerli komple sınavı fulleyen tek kişi olmuş şu ana kadar ama aslında zor bir sınav değil bana kalırsa alesten daha kolay sat zorluğunda bence soru tipleri farklı biraz ama satyi çatır çatır sekizyüze sekizyüz yapanlar grede genelde bir iki soru falan kaçırıyor. yine greden tama yakın yapan çok var sınav kolay olduğu için ama kaçtı mı kaçıyor. dediğim gibi tusun zorluğunu bilmiyorum tıp okumamış insana daha zor gelir. ama bence bu olay biraz yazılımcı mülakatında leetcode sorulmasından şikayetçi olanlar gibi konuyu düzgün öğrenmeyip sonra bunun işle alakası yok diyolar -
Bu 81 yapan arkadasin liseden olimpiyat derecesi mi var o zaman :D
Hocam simdi alanim olmadigi icin incelesem bile anlamam sorulari 3sene 10 saat kasan birinin neredeyse makineye donusup soru kacirmamasi gerekmiyor mu yani nedir bu sinavin esprisi bu kafar zor olmasinda
alese hiç çalışmayan adam demişsin de otuz yedi ayt otuz altı tyt yapmış zamanında bu zamana kadar da matematik dersi vermiş zaten liselere. bu tunç kurtun çektiği çalışmadan ales sayısalı nasıl fulledim demesine benziyor sabah akşam youtubeda mat dersi anlatıyorsun bi zahmet fulle . bu arkadaş da sözeli fulleyememiş zaten. ykssi iyi olan adam alesten en az doksan alır zaten hukuk falan okuyup matematikten tamamen uzaklaşmadıysa. ve evet greden zor ales. dünyanın her yerinden insanlar girdiği için abartılıyor millete zor geliyor. asyalılarsa bu sınav mıydı lol modunda. ales türkçe uğraşacağıma gre V çalışmayı yüz kere tercih ederim.
bu arada arkadaşın lafı gevelemeden direkt videoda gerekli şeyleri söyleyip bırakması hoşuma gitti -
değil işte zor falan hep derim tıpçılar böyledir yaptıkları işin zor olduğunu söylemeden duramazlar
81/100 mü ve bu rekorun daha kirilmamis olmasi. 2 ayimi ayirsam 95-98 arasina sabitlerim |
aynen kanka sabitlersin |
başını sabitlersin. |
Anlamadigim sey su bir de 6 sene zaten bunun uzerine calisiyorsunuz. Mesleginiz olucak bir sey bu. 50 alan basarilidir diyorlar. oransal bakinca 150 dogru 90 yanlis ediyor. Sen mesleginle ilgili sorulan 8 sorudan 3une cevap veremezsen yillardir kansere cozum bulunamamasi da normal. Ameliyatta iceride makas unutulmasi da normal. |
Bilmediğin konu hakkinda ne sallayıp duruyon la , anca kendini kucuk dusuruyon sinav hakkinda tek bi bilgin bile yok gelmissin tıpçılar abartir filan diyosun ne kadar iomiksin sen
|
BXİSJDJDJSJS Ben yasadigim yer olduğu icin burayı seçtim nedir bu sehir kötüleme merakı anlamiyorum üniversite senin icin yüzmek felan mi , anlasilan sen üniversiteye okumaya degilde baska bi amaçla gidiyorsun. Isparta yaşanabilir şehirler sıralamasında 1.sirada bak keyfine :) bok atcak yer bulamayacaksin
|
Benzer içerikler
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- apotemi paragraf zor mu
- 2019 ayt polinom sorusu
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- astigmat engelli raporu oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X