ya bu türk telekomda da bişeyler doğru gitsin be kardeşim...
özelleşse de kurtulsak.. türk milleti olarak,
türk telekomda da herşey..
peşin piyatına... eziyet bence..
tanju_, naklen maç yayınlarında kameraman hemen kız gördü mü kamerayı odaklar gibi sende kızlara odaklanmışsın
bana renkli bir fatura geldi ve 58 milyon. ama sonraki aya ödeme yapmayacaksınız dediler. işe bak yaa
selincim geçmiş olsun paranı ve kendini haırla çünkü fena koyacak
birdahaki faturaya kendini hazırla belki ozaman şok olursun faturası gelmeyenlerde gitsin telekomdan öğrensinler borçlarını yoksa kamyon çarpmışa dönerler
dostum dikkat telekom acısını fena çıkarabilir..
ya arkadaşlar böyle düşünmektense yok gelcek yok bu gelirmi yok kaç para gelicek diye düşünüceğinize şunu sınırsız alsanaza arada 20ytl var fazla bişey değil hiç yoktan kafanız rahat olur
quote:
Orjinalden alıntı: selin19
kota sayfası 4,5 gb yazıyor..ama bana 29 milyon geldi
bi sonraki aya mı acaba geçirmeyi düşünüyor? olur mu öyle
Çok saçma yaaa, benim bilidğim o ay içerisinde gelir bidaha ki ay değil! Öyle saçmalık mı olurmuş...
adsl faturası peşin tahsil edilir.yani mayıs faturası mayıs ayı içerisinde ödenir.ama kotayı aşarsan aşan miktar haziran ayındaki faturaya eklenir
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Orjinalden alıntı: alfaturk
siz faturası gelen şanslı insanlardansınız. 6 aydır faturam gelmiyor.
ben de alalı 2 ay oldu daha fatura matura görmedim. kotalı aldım ama 2 aydır kotayı aşıyoz,bu ayda şimdiden 850 mb olmuş(3 gb kota)
Bırakın kardeşim kotalıyı motalıyı... Benim sınırsız... Bugun itibariyle 11gb download ım var...
quote:
Orjinalden alıntı: tanju_
evet. aynen öyle.... selin..
ya bu arada.. sitede daha fazla bayan arkadaş istiyorum ya...
onların bizden neyi eksik??
Senin gibi abazalar olduktan sonraa.. Daha çooook bekleriz
yok be kanki.. sadece onlarında olmasını istedim..
quote:
Orjinalden alıntı: gerekmez
tanju_, naklen maç yayınlarında kameraman hemen kız gördü mü kamerayı odaklar gibi sende kızlara odaklanmışsın
yaw kız olduğunu nerden biliyosunuz.belki kolonya markasıdır. her sakallıyı dedenizde zannedersiniz isz şimdi benimkide jackdaniels o zaman bende alkolikmi oluyom.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme