Bildirim
Faturalıda kontörmetre tarzı uygulama var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Herkesin böyle bir temennisi var ama suan öyle bir durum yok, güncel tutar ve 48 saat gecikmeli var faturalida en yakın uygulama. :( -
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
Herkesin böyle bir temennisi var ama suan öyle bir durum yok, güncel tutar ve 48 saat gecikmeli var faturalida en yakın uygulama. :(
Talep varsa yapmaları gerekir. Önyüklemelinin pahalılığına rağmen o bilgiyi veriyorlarsa faturalıda vermekten gocunmazlar diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
quote:
Herkesin böyle bir temennisi var ama suan öyle bir durum yok, güncel tutar ve 48 saat gecikmeli var faturalida en yakın uygulama. :(
Talep varsa yapmaları gerekir. Önyüklemelinin pahalılığına rağmen o bilgiyi veriyorlarsa faturalıda vermekten gocunmazlar diye düşünüyorum.
fatura detay isteyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
quote:
Talep varsa yapmaları gerekir. Önyüklemelinin pahalılığına rağmen o bilgiyi veriyorlarsa faturalıda vermekten gocunmazlar diye düşünüyorum.
fatura detay isteyebilirsiniz.
Detay istersem ücret ödeyecek miyim? Bir de oim den detayı inceleyemez miyim zaten?
-
Fatura detay hem ücetli, hemde anlık bilgi değil , tam 1 ay gecikmeli bilgi
Faturalıda bu özellik olmalı ,hazır sistemleri var, faturaya entegre etmek çok zor olmasa gerek.
Zaten turkcell faturalı kullanıcılara üvey evlat muamelesi yapıyor, yok 30 yükle 30 gelsin, yok 50 yükle 50 gelsin, yok 20 yükle 2 saat bedava,
Biz faturayı ödeyince birşey gelmiyor! -
quote:
quote:
quote:
quote:
fatura detay isteyebilirsiniz.
Detay istersem ücret ödeyecek miyim? Bir de oim den detayı inceleyemez miyim zaten?
detay ücretli.
oimden inceleyebilirsiniz, telefonun son 4 hanesi yıldızlanmış halde.
maksat ücretlendirmeyi öğrenmekse, en iyi ve ücretsiz çözümdür.
excel e aktarıp inceleyebilirsiniz. isterseniz yazıcıdan çıktı alabilirsiniz.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 27 Nisan 2010; 12:43:44 > -
Fusem dostum oim de detay ücretsiz değil mi? Basili gelende ücretli onu biliyorum da; oim de ücretsiz olması gerek. -
oimden detay ücretsiz.
turkcell in basıp yolladığı ücretli. -
quote:
oimden detay ücretsiz.
turkcell in basıp yolladığı ücretli.
Ok gecen forumda bir arkadas sormuştu da ben de ücretsiz biliyorum yanlış bilgi olmasın ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X