Şimdi Ara

Faturalı Hattımı Kontörlüye Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle birşey mümkün mü?Vodafone faturalı hattımı kontörlüye çevirmek istiyorum.Müşteri hizmetlerini mi aramalıyım yoksa şubeye mi gitmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Arkadaşlar böyle birşey mümkün mü?Vodafone faturalı hattımı kontörlüye çevirmek istiyorum.Müşteri hizmetlerini mi aramalıyım yoksa şubeye mi gitmeliyim?

müşteri hizmetlerini ara, anındı çevirirler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Arkadaşlar böyle birşey mümkün mü?Vodafone faturalı hattımı kontörlüye çevirmek istiyorum.Müşteri hizmetlerini mi aramalıyım yoksa şubeye mi gitmeliyim?

müşteri hizmetlerini ara, anandı çevirirler.

+1
  • bende faturalidan kontörlüye cevirdim vodafone hattimi 55 liralik vergi yansittilar dikkat et ben oyuna geldim sen gelme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

bende faturalidan kontörlüye cevirdim vodafone hattimi 55 liralik vergi yansittilar dikkat et ben oyuna geldim sen gelme.

Nasıl yani hocam anlayamadım ne vergisiymiş bu biraz açabilir misin?
    Bide müşteri hizmetlerini mi aradınız çevirmek için?Arayıp çevirmek istediğimi söylesem yeter mi?
  • quote:

quote:

bende faturalidan kontörlüye cevirdim vodafone hattimi 55 liralik vergi yansittilar dikkat et ben oyuna geldim sen gelme.

Bide müşteri hizmetlerini mi aradınız çevirmek için?Arayıp çevirmek istediğimi söylesem yeter mi?

adi 55 liralik telsiz vergisi normalde 12 aya bölüp aliyor vodafone bu ücreti ama sen caydigin icin direkt yansitiyor bu ücreti müsteri hizmetlerini arayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

adi 55 liralik telsiz vergisi normalde 12 aya bölüp aliyor vodafone bu ücreti ama sen caydigin icin direkt yansitiyor bu ücreti müsteri hizmetlerini arayabilirsin.

Teşekkür ederim arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.