Şimdi Ara

Fatura Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bir kaç ay önce LG Optimus Black almıştım. Ama faturaları çok geliyor. Normalde 30 küsür olur benim faturam, 1. ay 80, 2. ay 120 ve bu ayda da 250 tl telefon faturası geldi. Lütfen yardım edin arkadaşlar ne oldu anlamadım. Kesinlikle internete girmiyorum telefondan.. Dolandırılıyor muyum ne oluyor lütfen yardım edin.

• Faturanın içeriğini okudunuz mu? Faturada yazar o paranın nereye gittiği. Birde operatör/tarife nedir?
  • Bende ilk akıllı telefonumu aldığım zamanlarda amatörlükten fatura baya iyi girmişti meğersem telefonun mobil internet şebekesi sürekli açıkmış geçen her saniye fatura artıyordu. Şimdi bak telefonunda gps ve mobil internet bağlantısı açık ise hemen kapat. Sorun büyük ihtimalle bundan kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

Merhaba. Bir kaç ay önce LG Optimus Black almıştım. Ama faturaları çok geliyor. Normalde 30 küsür olur benim faturam, 1. ay 80, 2. ay 120 ve bu ayda da 250 tl telefon faturası geldi. Lütfen yardım edin arkadaşlar ne oldu anlamadım. Kesinlikle internete girmiyorum telefondan.. Dolandırılıyor muyum ne oluyor lütfen yardım edin.

Önce müşteri hizmetlerini arayarak sorsanız nereye ödemişsiniz bu parayı diye.
    Sonra siz farkında olmadan internete giriyorsa nasıl kapatabileceğinizi sorarsınız.
  • 125 lirası internetmiş oha. Kablosuz ağları kullan ve GPS uydularını kullan diye iki tane şık verilmiş, ikisinide kapattım, demek istediğiniz bunlardı sanırım.
  • Evet, Mobil şebeke ve GPS kapalı olsun.

Kablosuz ağlar, yani wireless modemlere bağlanmanızın sakıncası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 31 Ağustos 2012; 16:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Evet, Mobil şebeke ve GPS kapalı olsun.

Kablosuz ağlar, yani wireless modemlere bağlanmanızın sakıncası yok.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.