Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer doğru ise lucescu yakışır galatasaraya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Tamam da niye Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarına bela okuyorsun onu anlamadım,bu ne kin,bu ne nefret.İnsanlar sırf Fatih Terim'in milli takıma geçmesini istiyor diye ne bela okuyorsun.Futbol altı üstü yani.Bu kadar nefrete değecek bir şey yok.

Konumuzun Cas ve şike ile zerre alakası yok ama ben iyi kötü çoğu şeyi görüyorum.Şike konusunda birçok renktaşımdan farklı düşünüyorum zaten bilseydin laf etmezdin.

okurum okurum kardeşim, demokrasi ülkesinde yaşamıyormuyuz? benim özgürlüğüm kime ne? ister nefret ederim ister başka birşey. sevmiyorum. evet nefretten de öte kin duyuyorum. (oynama benle, taraftarı tekilleştirme, orada takımlardan bahsediliyor, lütfen cevap yazacaksanda alıntı yapma, muhattab olmayalım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Bence gs taraftarı bu habere sevinmeli(aynı zamanda da biraz üzülmeli ) sevinmeli çünkü milli takımın başına iyi bir teknik direktör gelecek ve özeldiğimiz turnuva takımını getirebilecek. Diğer yandan eğer 1 sene sonra gs yi bırakıp milli takımla devam edecekse gs'nin oyuncuları kalitesinde çok ünlü ve iyi bir hoca getirip mevcut başarının fatih terime endeksli olmadığını kanıtlama açısından sevinmeli. Üzülmeli çünkü herkes kendi kulübünün efsane teknik adamıyla kadronun altın çağında devam etmek ister.

Okuduklarım arasında en mantıklı bulduğum sizin yorumunuz .
    Ligin çok üstünde olan bir kadro varken yerine gelecek ''vizyon sahibi'' ve ''büyük'' bir yabancı ile Galatasaray Avrupa'da daha çok iş yapabilir .
    Yani ben Fatih Terim gidince takım çuvallayacak,şöyle kötü olacak,kurduğu sistem böyle çökecek gibi sözlere katılmıyorum .
    Ama yerine getirilecek olan kişinin başarılı,ünlü,vizyon sahibi bir yabancı olması şartıyla .

• Ulan var ya harbi sağlam küfürü hakkediyor YD.

Umarım yanlıştır bu haber. Ayrıca öyle bir durumda tüm bağlarını koparır Ünal Aysal ve başka bir teknik adam arayışına geçer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Beyler kızmayında Ünal Aysal zaten Terim'i istemiyor diye biliyorum ben

Benim anlamadığım istemiyorsa neden Ünal Aysal başkan olduğunda ilk işi Terim'i getirmek oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatör

quote:

Benim anlamadığım istemiyorsa neden Ünal Aysal başkan olduğunda ilk işi Terim'i getirmek oldu?

İlerleyen zamanlarda aralarında sorun olmamış mıydı ?
  • quote:

quote:

Gs'yi kurtarabilecek tek adam olduğundan olabilir mi ? Hani unuttuysan adamlar daha önce rijkard'ı getirdi de olmadı hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

quote:

Gs'yi kurtarabilecek tek adam olduğundan olabilir mi ? Hani unuttuysan adamlar daha önce rijkard'ı getirdi de olmadı hani.

İlk cümlen kesinlikle doğru. Katılmamak elde değil.

Neyse ortalığı çok iyi karıştırdılar ya. Helal olsun!

• ZlatanAhmedovic kullanıcısına yanıt
    Demokrasi ülkesindeyiz tabi ki.Ama sırf futbol yüzünden bu kadar kin fazla diye düşünüyordum ama sen bu lafını taraftarlara değil takımlara dediğini söylemişsin.Ben yanlış anlamışım o zaman.

Ayrıca biraz sakin hocam.Forumda konuşuyoruz.Size hakaretim yok bir şeyim yok hemen alıntı yapma,muhattap olmayalım filan demek mantıklı değil.
  • Terimin dünkü açıklamasından sonra erkenden sövmek istemiyorum. Aysalda terimde yaşını başını almış oyunlara gelecek insanlar değiller.Eğer terim seneye bırakacak gibi bir açıklama yapılırsa.Terime ve aysala söverim.Başka elden ne gelir ki
  • Bu haber doğruysa Fatih Terime de bizim yönetime de yazıklar olsun. Bu *erefsiz Tff yönetimine de söyleyecek bişey bulamıyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

olmamıştı arkadaşım
  • Benim tanıdığım Terim, GSyi bırakmaz, GS onu bırakmadığı sürece...
    Benim tanıdığım Aysal, Terim'i bırakmaz, Terim ayrılmak istemediği sürece..
    Benim tanıdığım Demirören, her b.ku yapar GSyi karıştırmak için.

O yüzdendir ki, Milli takım sevgisini bir kenarı ayırarak, Aysal ve Terim'in olaya çok akilane yaklaşması ve karar vermesi gerekiyor. Enkaz halinde bir Milli takımımız var. Kalan 4 maçı almamız gerekiyor. Ben de bir Türk olarak, kalan bu 4 maç için Terim'in takımın başında olmasını isterim. Sonuç olumlu da olumsuz da olsa, bu 4 maç sonunda yeni bir TD ile anlaşılmalı Milli takım için. İlk aklıma gelenler Denizli ve Güneş. Yabancı TDe karşıyım. Bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Ek olarak, Terim böyle bir GSyi bırakmaz, zaten dünkü açıklamasında da "kovulmadığım sürece gitmem" dedi GSden. Aysal da Terim'i gönder(e)mez. Demirören, hızlı bir yükseliş ivmesindeki GSyi baltalamak, CAS kararları öncesi gerilecek ortamı yumuşatmak ve gündem değiştirmek için bu yola başvurdu, bu kesin bir gerçek. Adamın milli takım başarısıyla, milli duyguyla uzaktan yakından alakası yok. Olsayı şu zamana kadar çoktan bırakıp giderdi.

• Demirören gazeteleri goygoy u veriyor.İşte vatan hainliği olur, FT-ÜA krizi falan sıvadılar iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

AKP çok oy kaybedecek bu hareketlerinden dolayı !

10 yıldır çeşitli vesilelerle bu cümleyi okuyorum ve tam aksi giderek oyu yükseliyor. Bir insan oyunu futbol alanındaki gelişmelere göre kullanıyorsa zaten hiç kullanmasın.

Güzel kardeşim bakan çıkmış açıklama yapıyor arda gelmesin diyor ( cimboma gelecek uçacağız çünkü ) ben bunda kasıt ararım bu bir. Yine aynı bakan aba altından başbakan da terimi istiyor diyor inceden baskı kuruyor ne demektir bu ya TFF özerktir bu siyasetçiler kendi işine bakmalı sevinçlerimizi elimizden almamalı boşta Şenol Güneş, Mustafa Denizli varken NEDEN TERİM ! KASIT VARSA TEPKİ DE VAR ! Emin ol !

• quote:

quote:

quote:

olmamıştı. çok şerefli basınımızın şişirmeleriydi, ufak tefek olaylar olmuş olabilir, ancak şerefi dolmuş ve artık taşmaya başlayan müthiş medyamız olayı kan davalılarmış gibi lanse ettiler.

• Bu teklife de gözünü kapatan fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlarım Türk futbolunu baltalamak isteyen bu adamların yaptığı işler size de dokunacak (bazılarınıza dokundu bile ) apaçık galatasaray'ın önünü kesmek için yapılmış bir hamle olduğunu görmeyen galatasaraylı arkadaşlarım ,takımdaşlarım var ise de size söyleyecek bir sözüm yok.

Fatih Terim'de ola ki giderse,bugüne kadar yaptığı işler için teşekkür eder bir daha adını anmayız olur biter.
  • Fatih Terim eğer milli takıma geçip sezon sonu bizden ayrılacaksa(anlaşma o yönde ise şayet) Mourinho haricinde kimse tatmin etmez bizi. E o adamında gelmeyeceğini düşünürsek işimiz zor olur. Ünlü ve kariyerli yabancı bir hoca bize yabancı transferinde kolaylık sağlar, elimizi daha da güçlendirir.. Ama bizim yabancı transferinden çok yerli transferine ihtiyacımız var bu nedenle Fatih Terim'in olması daha büyük avantaj. Kendisinede saygım ve sevgim sonsuz, Umarım Başkan göndermedikçe ayrılmaz bizden.. Başkan'ı çok severim, bize 2 yılda çağ atlattı fakat Terim'i gönderip gönderememe konusunda net olarak emin olamıyorum çünkü çok profesyonel bir adam ve aralarında yalan yahut nadir de olsa anlşmazlık yönünde haberler çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Fatih Terim eğer milli takıma geçip sezon sonu bizden ayrılacaksa(anlaşma o yönde ise şayet) Mourinho haricinde kimse tatmin etmez bizi. E o adamında gelmeyeceğini düşünürsek işimiz zor olur. Ünlü ve kariyerli yabancı bir hoca bize yabancı transferinde kolaylık sağlar, elimizi daha da güçlendirir.. Ama bizim yabancı transferinden çok yerli transferine ihtiyacımız var bu nedenle Fatih Terim'in olması daha büyük avantaj. Kendisinede saygım ve sevgim sonsuz, Umarım Başkan göndermedikçe ayrılmaz bizden.. Başkan'ı çok severim, bize 2 yılda çağ atlattı fakat Terim'i gönderip gönderememe konusunda net olarak emin olamıyorum çünkü çok profesyonel bir adam ve aralarında yalan yahut nadir de olsa anlşmazlık yönünde haberler çıkıyor..

Asıl profesyonel bi adamsa terimi göndermez sonra da gidip gerets'i falan getirmesin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.