Şimdi Ara

Fatih Terim kabul ederse sonunda pişman olacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda süper bir düzeni var florya da. herşey tıkır tıkır işliyor ilk galibiyetimizi de aldık.

Herşey böyle iyi olsa bile milli takım için gelen teklif onuda cezbetti bence.

Asıl konuya gelirsek zaten dünya kupasını kaçırmışız elde olan oyuncularla da gelecekte fazla birşey beklemiyorum ben kimse fazla bişey beklememeli.

Az bi kötü sonuç almaya başlayınca da fatih hocayı da şutlarlar ordan. Hem biz kaybederiz hem mili takım kaybeder hem de fatih hoca.

Milli takımı yönetmek kolay değil hem fener hemde bjk hatta trabzon bile üstüne gelir fatih terim. Başta bide Y.D olunca herşey daha kötü olur.

İnşallah fatih terim pişman olacağı bişey yapmaz bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum

• Bu sene zaten takımın başında kalır ama seneye takımın başında olmama gibisinden birşey olursa Terim çok tepki alır taraftardan.Bunca zamandır nelerden bahsediyoruz,konuşuyoruz şu anki hale bak. Başkası geçsin Milli takımın başına. Neler neler diyerek göndermişlerdi Terimi. Terimin böyle birşeyi konuşmayı bırak,direk reddetmesini beklerdim Türk futbolunun başındakileri düşününce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.