emre çolak için ben geçen sene gs nin anca yedeği olur diyordum hata etmişim, kadro dışısı bile olamaz, o kadar vasat bir futbolcu, bugün gençlerbirliğinde bile ilk 18 de olamaz. inanın bunları abartmak için demiyorum gerçekler bunlar...
bugün beyni olan tabi gerçek manada beyni olan herkes anlamıştır bunları... ama hala ısrar niye bu adamdaki? amrabat çok dehşet oynamasa da birden çalım atıp keskin orta açabiliyor, bi bakıyoruz ki dakika 45 amrabat çık emre gir, bugün selçuk sakat hoş selçuk'ta da iş yokta neyse o polemiğe girmiycem oynatsana yekta'yı arkadaşım, avrupa seviyesinde adamımız var yedek klubesinde yedeiğinde yedeği olmuş... emre'den daha iyi futbolcu demek bile hakaret yekta'ya aynı kefeye koymak hakaret... emre de emre... yekta yabancı olsa anlıycam da adam türk, adam gereksiz iş yapmaz, gereksiz şut çekmez, sürekli dikine gider, çalım atar, hızlı düşünür, akıllı futbolcudur, çok çok kötü futbolcu olsa bile emre'den iyi olduğu kesin ama adam kayıp...
fatih terim'i bugüne kadar kötülemedim, kötü teknik direktör demedim gs kötü gitiğinde bile ama emre çolak'ta ısrar etmesi artık bu işi iyi yapamadığının kanıtıdır kimse kusura bakmasın... bunun 2 sebebi var ya futboldan anlamıyor ya da özel ilişkisi var, özel ilişki olmadığına göre futboldan anlamıyor fatih terim... evet bunca başarıya rağmen bunu diyebiliyorum çünkü fatih terim bu kişyi oyatarak gs'Ye zarar veriyor...
mesela fb deki selçuk şahin... adam kötüleniyor ama işini yapıyor zararı zaman zaman olsada kötü futbolcu değil oynuyor adam, yani bu olay bununla bir değil emre çolak bildiğin mesela beni koy gs ye ilk 11 de çıkayım açıklaması var mı bunun? yok aynı olay işte... tamamen zarar adam %100 zarar...