Şimdi Ara

FATİH TEKKE NE OLDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne oldu arkadaşlar son gelişmeler iyice kafamı karıştırdı. Geliyor mu gelmiyor mu ?

• dekonline daha tam belli değil ma büyük ihtimalle gelecek.Hafta vsonuna kadar istanbula gelip imza atacakmış.
  • herhta berlin girdi diolar araya uyuz oldum
  • evet herta berlin de var ayrıca galatasaray ve trabzonspor da devredeymiş.Ama fatih fener e gelmek istediğini açıkladı.
  • Bu sabah yaptığı açıklamada.

"Üzülerek söylüyorum ki, Fenerbahçe'ye artık gelemem.
    Donanımhaber Futbol forumunu sürekli takip etmekteyim. Diğer takım taraftarları ota kuşa fan kulüp kurarlarken. Hiç bir FB'li benim için fan kulüp kurmadı. Bu yüzden FB'ye gelme kararımı askıya aldım "

Demiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Ne oldu arkadaşlar son gelişmeler iyice kafamı karıştırdı. Geliyor mu gelmiyor mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bu sabah yaptığı açıklamada.

Donanımhaber Futbol forumunu sürekli takip etmekteyim. Diğer takım taraftarları ota kuşa fan kulüp kurarlarken. Hiç bir FB'li benim için fan kulüp kurmadı. Bu yüzden FB'ye gelme kararımı askıya aldım "

Demiştir.

quote:

Ne oldu arkadaşlar son gelişmeler iyice kafamı karıştırdı. Geliyor mu gelmiyor mu ?

cdemir hocam BUDUR İŞTE

Açıklamanın devamında Fatih Tekke şu ifadelere yer veriyor ;
    "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum ama DH içindeki diğer takım taraftarlarının yok bu adam işe yaramaz, yok pili bitmiş gibi iftiralarını ve gelmeyen adamlara açılan sayısız fun club'ı görünce adıma fun club açılmadan gelmem artık" dedi.

• cdemir haklısın ama dün gece yöneticilerden bir kaçı fatih tekkenin klubü ve menejeriyle görüşmeye gitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bu sabah yaptığı açıklamada.

Demiştir.

quote:

• eminim Fatih Tekke bitmiş

okey dönüyormuş
  • Hocam görüşmelere gitmiş olabilirler ama.
    Bizim taraftar doymuş transfere.
    Olursa olur olmazsa olmaz mantığındayız.
    Yani en ufak söylentiyi gerçekmiş gibi abartmıyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: blood94

cdemir haklısın ama dün gece yöneticilerden bir kaçı fatih tekkenin klubü ve menejeriyle görüşmeye gitmiş.

• pseudonyum nerdesin hani geliyordu salıya.ayıptır günahtır bu kadar adamı kandırmayın
  • Millet dolandırıcı olmuş kardeşim. Geliyor geliyor diye gidip elin fransız asıllı zimbabweli golcü ingiliz getiriyolar
  • cdemir bnde pek inanmıyorum fatih konusuna ama tüm spor dergi,gazete,kanalları yazıyor..
  • Hocam gelirse iyi olur. Gelmezse de napalım.

quote:

Orjinalden alıntı: blood94

cdemir bnde pek inanmıyorum fatih konusuna ama tüm spor dergi,gazete,kanalları yazıyor..
  • valla yani gelsin diye yalvarcak halimiz yok ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.