Ne oldu arkadaşlar son gelişmeler iyice kafamı karıştırdı. Geliyor mu gelmiyor mu ?
dekonline daha tam belli değil ma büyük ihtimalle gelecek.Hafta vsonuna kadar istanbula gelip imza atacakmış.
herhta berlin girdi diolar araya uyuz oldum
evet herta berlin de var ayrıca galatasaray ve trabzonspor da devredeymiş.Ama fatih fener e gelmek istediğini açıkladı.
Bu sabah yaptığı açıklamada.
"Üzülerek söylüyorum ki, Fenerbahçe'ye artık gelemem. Donanımhaber Futbol forumunu sürekli takip etmekteyim. Diğer takım taraftarları ota kuşa fan kulüp kurarlarken. Hiç bir FB'li benim için fan kulüp kurmadı. Bu yüzden FB'ye gelme kararımı askıya aldım "
Demiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Ne oldu arkadaşlar son gelişmeler iyice kafamı karıştırdı. Geliyor mu gelmiyor mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Bu sabah yaptığı açıklamada.
"Üzülerek söylüyorum ki, Fenerbahçe'ye artık gelemem. Donanımhaber Futbol forumunu sürekli takip etmekteyim. Diğer takım taraftarları ota kuşa fan kulüp kurarlarken. Hiç bir FB'li benim için fan kulüp kurmadı. Bu yüzden FB'ye gelme kararımı askıya aldım "
Demiştir.
quote:
cdemir hocam BUDUR İŞTE
Açıklamanın devamında Fatih Tekke şu ifadelere yer veriyor ; "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum ama DH içindeki diğer takım taraftarlarının yok bu adam işe yaramaz, yok pili bitmiş gibi iftiralarını ve gelmeyen adamlara açılan sayısız fun club'ı görünce adıma fun club açılmadan gelmem artık" dedi.
cdemir haklısın ama dün gece yöneticilerden bir kaçı fatih tekkenin klubü ve menejeriyle görüşmeye gitmiş.
Demiştir.
quote:
eminim Fatih Tekke bitmiş
okey dönüyormuş
Hocam görüşmelere gitmiş olabilirler ama. Bizim taraftar doymuş transfere. Olursa olur olmazsa olmaz mantığındayız. Yani en ufak söylentiyi gerçekmiş gibi abartmıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: blood94
cdemir haklısın ama dün gece yöneticilerden bir kaçı fatih tekkenin klubü ve menejeriyle görüşmeye gitmiş.
pseudonyum nerdesin hani geliyordu salıya.ayıptır günahtır bu kadar adamı kandırmayın
Millet dolandırıcı olmuş kardeşim. Geliyor geliyor diye gidip elin fransız asıllı zimbabweli golcü ingiliz getiriyolar
cdemir bnde pek inanmıyorum fatih konusuna ama tüm spor dergi,gazete,kanalları yazıyor..
Hocam gelirse iyi olur. Gelmezse de napalım.
quote:
Orjinalden alıntı: blood94
cdemir bnde pek inanmıyorum fatih konusuna ama tüm spor dergi,gazete,kanalları yazıyor..
valla yani gelsin diye yalvarcak halimiz yok ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme