Şimdi Ara

Fate serisine yeni girdim ve tıkandım kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba internette bir liste buldum bu listeye göre hareket etmeye çalışıyorum fakat bir yerden sonra tıkandım kaldım artık.

Öncelikle sizlerle bu listeyi paylaşmak istiyorum ve kaldığım yerleri göstermek istiyorum bilgili arkadaşlar bu konuda bana yardım eli uzatırsa çok sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar aşağıda paylaşmış olduğum resim de kırmızı alana alınmış olanları hiç bir yerde bulamadım onun haricin de üstünde olanları Fate/Zero Fate Stay night UBW ve 1 2 movie izledim Opsiyon yazanı izlemedim bu listede sırası ile gitmek istiyordum fakat speciel bölümleri bulamadığım için izleyemedim

Size kısa ve öz sormak istediğim soru şudur arkadaşlar ben şuan Fate/Apocrypha yı bilgisayarıma indirdim üstteki specielleri pas geçince sıra buna geliyordu bu sıra ile devam edeyim mi ne diyorsunuz ?

Fate serisine yeni girdim ve tıkandım kaldım

• Special bölümleri izlemene gerek yok bence.

https://forum.donanimhaber.com/fate-evreni-nedir-nasil-giris-yapilir--140309106

Linkini verdiğim konuyu bir okumanı isterim arkadaş güzel yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

Special bölümleri izlemene gerek yok bence.

https://forum.donanimhaber.com/fate-evreni-nedir-nasil-giris-yapilir--140309106

Linkini verdiğim konuyu bir okumanı isterim arkadaş güzel yazmış.

Bakıyorum hocam teşekkürler

• Sadece FSNight remake ve Fate Zero izlesen yeter.Diğerleri iyi değil.Ama kızları ve doujinleri efsanedir.

• KanameSama kullanıcısına yanıt

FSN'ın remake'i yok hocam. UBW ve heavens feel aslında farklı hikayeler.

• Fate Zero izleyeyim dedim çok durağan geldi ilk bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankara03 -- 19 Kasım 2020; 23:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

2006'da çıkan FSN ile 2014 de çıkan UBW aynı konuyu işlememiş miydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KanameSama kullanıcısına yanıt

Hayır, başlangıçları aynı sadece.

Orjinal görsel roman yetişkin romanı olduğu için kız başına aynı başlayıp farklı biten hikayeler var.

1.de saberı, 2.de rini, 3.de sakurayı yani.

Bu hikayenin seçimlerle alakası yok, sırayla hepsini oynamak zorunda bırakıyor görsel roman.

• quote:

Ben ilk çıkan animesini izledim sadece, seriyi bitirmek için konu olarak en kestirme hangilerini izlemem lazım şimdi?

• Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt

2006'daki Fate/SNi mi hocam? Eğer öyleyse önerim sırayla UBW sonra Fate/Zero sonra heaven's feel üçlemesi. Ama o kadar da takmayın, bir fikre sahipsiniz istediğiniz sırada gidebilirsiniz.

Sadece Fate/SNler ve Fate/Zero aynı evrende ama.

• quote:

2006'daki Fate/SNi mi hocam? Eğer öyleyse önerim sırayla UBW sonra Fate/Zero sonra heaven's feel üçlemesi. Ama o kadar da takmayın, bir fikre sahipsiniz istediğiniz sırada gidebilirsiniz.

Sadece Fate/SNler ve Fate/Zero aynı evrende ama.

Teşekkürlerr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.