Şimdi Ara

FAT32 sisteme 5 gb den buyk dosya atma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
36.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dosyayı rar ile boyut belirleyerek 2 veya 3 e bolun ve parcalar halınde flash a atın sonra flash ıcınde arsıvı tekrar acın
  • Plazma nin ntfs desteklemedgne eminmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnde aynı sorunu yaşıyorum
    LG tv ler ntfs destekliyormu?
  • ps3splitter kullan ben öyle atıyorum
  • 16 gb flashdisk film kaç gb ? eğer winrar ile part part bölüp flash diske tüm partları atıp flash diskin içinde rardan çıkartırsan olabilir bu filmin ne kadar yer kapladığına bağlı rardan çıkan dosya sığarmı orası sana kalmış.
  • HackerXsociety H kullanıcısına yanıt
    hocam olme essegım olme :) onun yerıne serwıs menusune gırıp ntfs yı sectım oldu bıttı yınede tsk ederım :)
  • Merhaba arkadaşlar Biliyorum konuyu biraz hortlatacam ama öncelikle en son bu konuya 2 yıl önce yorum yapıldı diyip bana gelmeyin sakın.

    Öncelikle Fat32 Dosya sisteminde ben 4 GB boyutunu aşan bir indirme yaptım tabi bu ilk aşamada uyarı verdi exFat biçimine geçin aksi taktirde 4 GB üzeri desteklenmemektedir diye uyarı veriyor.

    Tabi aldırmadım çünkü öncelikle ADM Download Programı indirme işlemi "Boş Dosya yarat" seçeneğini açtım tabi bu işlem indirilecek dosyanın boyutuna eş değer boş dosya oluşturacaktır.

    İndirmeyi başlattım boş dosya oluştu tam 10 GB Boyutunda dosya oluşturdu inanın inanmayın.

    İndirme tamamlanana kadar bekledim tamamlandı. Dosya gayet iyi çalışıyor arsiv dosyası olduğu için tabi normal bir şekilde destekelemeyecegini biliyorum neyse dosyayı açtım çıkardım falan tabi ben bunu bir de 22 GB indirmem var onunla deneneyeceğim.

    Bu arada Fat32 ye böyle kafa tutma varmıdır bilmem :D

    Boş dosya oluşturma esnasında 4Gb sınırına gelince hata vermesi gerekir ama oluşan dosya boş dosya yani "sadece 0 bitler" Olduğu için dosya sıkıştırma işleminde 0 Bayt olarak görüneceği için (Bu boş dosyayı boyutu ne olursa olsun sıkıştırırsanız genellikle boyut 0 bayt olacaktır) Fat32 dosya sistemi o boş dosyayı 0 bayt olarak görecektir. Bu durumda boş dosyanın içinde download işlemı olacağı için artık bu aşamada 4 GB sınırında dosya etkilenmiyor ve dosyayı istediğiniz boyuta kadar indirebiliyorsunuz.

    Not: Bu işlem sadece ADM Download Manager programında "Boş Dosya Yarat" İndirme isleminde işe yarar. Başka islemlerde örneğin; 4 GB üzeri boyutlu dosyayı aktarma ve normal yolla 4 GB Üzeri dosya indirme taşıma. İşe yaramaz ve Fat32 sınırına takılırsınız.

    Benim önerim ya bu işlem yada extFat dosya sistemidir.

    İyi çalışmalar ve günler dilerim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guner9661 -- 15 Mart 2019; 9:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.