Şimdi Ara

Farm Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle normay oyun oynayan biriyim. Karşımdaki kişi bazen last hit yapmak yerine sürekli farm yapıyor. Böyle bir durumda pushlamasına izin verip sadece last hit mi almalıyım, ben de mi onun gibi farm yapmalıyım?

Bir de bir off tank'ın dakikalara göre yapması gereken ortalama cs nedir?

• Yapabileceğin maximum farm şöyle:
    http://i45.tinypic.com/34s10rm.png

Şuanlık bunun %60'ına ulaşsan yeterlidir zaten. Bu farma ulaşmak mümkün gözükmüyor mutlaka base atarsın yani.
  • izin ver junglerin rahat gank gelir rahat rahat kill alırsın.

solo top 10 dakika içerisinde 90-110 cs arası olmalı şahsen. Zor oluyor ama o sayıya ulaşana kadar base gitmiyorum lane hakimiyetime göre de pasif veya aktif oluyorum.
    edit:üsteki arkadaşa göre ufak bir düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemmsrolls -- 9 Ağustos 2012; 5:32:55 >
  • Zaten last hit kasmak farm değil mi? Eğer last hit yapmadan direk kesiyosa minionları bu pushlamak olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

Zaten last hit kasmak farm değil mi? Eğer last hit yapmadan direk kesiyosa minionları bu pushlamak olmaz mı?

aynen dostum pushluyor demek istemiş arkadaş ama yanlış söylemiş heralde
  • Dakika 10 110 cs [Turnuvaları izleyin]
  • quote:

Zaten last hit kasmak farm değil mi? Eğer last hit yapmadan direk kesiyosa minionları bu pushlamak olmaz mı?

Evet pushluyor ama son vuruşları da kendi alıyor.

Ben yarım saate 110 cs anca yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

quote:

Evet pushluyor ama son vuruşları da kendi alıyor.

Ben yarım saate 110 cs anca yapıyorum.

O zaman junglende iş yok. :) Senin yapman gereken minionları kendi kulenin yakınlarında tutmak. Overextend yaparsa jungleni çağır gelsin, bedava kill sonuçta.

Ekleme: Ayrıca senin rahat last-hit yapamadığını görünce minionları kule altına pushlayıp seni denylemek istiyor olabilir. Kule altı iyi farm yapamıyorsan minionları kulenden biraz uzakta tutmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 9 Ağustos 2012; 5:56:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.