Bildirim
Farm Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yapabileceğin maximum farm şöyle:
http://i45.tinypic.com/34s10rm.png
Şuanlık bunun %60'ına ulaşsan yeterlidir zaten. Bu farma ulaşmak mümkün gözükmüyor mutlaka base atarsın yani. -
izin ver junglerin rahat gank gelir rahat rahat kill alırsın.
solo top 10 dakika içerisinde 90-110 cs arası olmalı şahsen. Zor oluyor ama o sayıya ulaşana kadar base gitmiyorum lane hakimiyetime göre de pasif veya aktif oluyorum.
edit:üsteki arkadaşa göre ufak bir düzenleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemmsrolls -- 9 Ağustos 2012; 5:32:55 > -
Zaten last hit kasmak farm değil mi? Eğer last hit yapmadan direk kesiyosa minionları bu pushlamak olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
Zaten last hit kasmak farm değil mi? Eğer last hit yapmadan direk kesiyosa minionları bu pushlamak olmaz mı?
aynen dostum pushluyor demek istemiş arkadaş ama yanlış söylemiş heralde -
Dakika 10 110 cs [Turnuvaları izleyin] -
quote:
Zaten last hit kasmak farm değil mi? Eğer last hit yapmadan direk kesiyosa minionları bu pushlamak olmaz mı?
Evet pushluyor ama son vuruşları da kendi alıyor.
Ben yarım saate 110 cs anca yapıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gobidigo
quote:
Evet pushluyor ama son vuruşları da kendi alıyor.
Ben yarım saate 110 cs anca yapıyorum.
O zaman junglende iş yok. :) Senin yapman gereken minionları kendi kulenin yakınlarında tutmak. Overextend yaparsa jungleni çağır gelsin, bedava kill sonuçta.
Ekleme: Ayrıca senin rahat last-hit yapamadığını görünce minionları kule altına pushlayıp seni denylemek istiyor olabilir. Kule altı iyi farm yapamıyorsan minionları kulenden biraz uzakta tutmaya çalış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 9 Ağustos 2012; 5:56:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X