Şimdi Ara

farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar rehberi okudum ama anlamadım.ong farm diyor.ong bi yaratık oke .
    1) şimdi bnm çarım 13 lv bn o ongun olduu yere gidene kadar ölmezmiyim?
    2) en iyi okçu denmiş 13 lv bi adam ongu nasıl kesssin?
    3) taxi mi yapcaz?
    4) ongdan başka kendimizin tek basına kesebilcei ve kasabilcei bi yaratıkla sp farm yapamazmıyız?
    5) lv kaça kadar farm yapcaz?

pls help yeni başladım
    not rehberi okudum dedim rehbere bak demeyin pls

• 3 yöntem var senin için
    1. 5 gap + pre plus + sp ticket sonuna kadar bole gitmen (biraz zordur)
    2. Plvl powerlvl yüksek lvl birinin seni kasması taxi yada arkadaşların (çok para gider)
    3. 50+ mage yada int sword/shield - spear kasıp daha sora acacagın charı kasmak tabiki onglarda (en kebabı bu heralde )
  • 1. Ölmezsin. İlk gidene kadar sıkıntı çekersin daha sonra Ong'ların oralarda bir sürü sote yerler var. Koyarsın oraya hiç kimse dokunamaz merak etme.

2. Sen kasmayacaksın, 8'li partyde seni 60 Lv. üstü biri kasıcak, ve orada Okçu denmiş ama orada en seri kasan buildler ise (Nuker - Wizard) kim demiş ise yanlış demiş gözüm.

3. İster Taxi yap ister yüksek Charın var ise 8'li partyde kastır, sana kalmış.

4. Yaparsın, ama biraz daha fazla zaman alır. Yani şöyle 90 Lv. rocky'lerde 5 gap ile çok güzel Sp kasarsın. Yani Lv.in 90 ama Mastery'ler 85 de kalıcak anca 90 Lv.de sağlam bir farm yapabilirsin. Ekstradan Premıum Plus + Aylık Sp ticket açmanı öneririm. (Her ikisi için)

5. Ben şahsen Max 23 diye biliyorum. Çünkü Sp kasarken bir yandan da Exp geldiği için 23 olduğun zaman Lv. düşürmen gerekecek . . .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimsesiz mage kasmak
    13 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.