Şimdi Ara

FARKLI İKİ OFİSTEKİ BİLGİSAYARLAR ARASINDA DOSYA PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, farklı adreslerdeki iki ofis arasında klasör paylaşımı yapmak istiyoruz bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ederim.



  • farklı adresler derken birbirinden bağımsız farklı iki ağda bulunan iki bilgisayar arasında mı demek istiyorsunuz?? bu tarz sorular da olabilidiğince bilgi verilmeli ki insanlar daha kolay çözüm üretebilsinler................ yada ofisler mi başka şehirdeler gibi nedir???????????????

    ------------......................




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batuist

    farklı adresler derken birbirinden bağımsız farklı iki ağda bulunan iki bilgisayar arasında mı demek istiyorsunuz?? bu tarz sorular da olabilidiğince bilgi verilmeli ki insanlar daha kolay çözüm üretebilsinler................ yada ofisler mi başka şehirdeler gibi nedir???????????????

    ------------......................



    iki farklı ofisteki bir ofis kadıköy diğeri pendikte bu iki ofisde kullanılan bilgisayarlarda bazı klasörleri paylaşmak istiyoruz bu konuda yardımcı olursan sevinirim.




  • run kısmına diğer bilgisayarın ip adresini yazın " \\172.27.212.21 " gibi , o bilgisayarda paylaşıma açık klasörleri görebilirsiniz. Sizin kullanıcınıza yetki verilmesi gerekli bu klasör için, veya tüm kullanıcılar için açık olmalı.. Aynı network için bu şekilde oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.