zorunamı gitti bilader sen yarbaysan ben HÜRGENERALİM mıke ;)
bu ne laeminim ki kayıt zamanları artardadır
Savaşı kazananlar er'dir. yarbaylar değil. bir konu hakkında yazı yazmayalım mı. Türk telekom un kampanyası hakkında konuşmayalım mı
Ne olmuş bu konuda yaa Erler isyanda
Setunfayks , Abrek Cestav , ThunderVolt sizin amacınız ne dostum açık açık söleyin bilelim biz er olarak bişey konuşmaya hakkımız yokmu bide size bişey sorucam sizi erlermi kovaladı puahahahahha
quote:
Orijinalden alıntı: brkdlgr
Setunfayks , Abrek Cestav , ThunderVolt sizin amacınız ne dostum açık açık söleyin bilelim biz er olarak bişey konuşmaya hakkımız yokmu bide size bişey sorucam sizi erlermi kovaladı puahahahahha
askerde sıkıntılı anlar yaşamış olabilirler ahahhahaha =)))
bence siz ego nuzu tatmin etmek için sanal alemde yüzbaşılığa yükselip büyüklük taslamanın esiri altındasınız...
quote:
Orijinalden alıntı: orkunsolak
bence siz ego nuzu tatmin etmek için sanal alemde yüzbaşılığa yükselip büyüklük taslamanın esiri altındasınız...
adam freud çıktı =)
erler arasında iç çatışma.
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
Erler arsında değil, kendisini yüzbaşı rütbeliğiyle süsleyen ve gerçek hayatını buna endeksleyen insanlara karşı bir duruş var...
ÇAVUŞUM ADAM OLUN LAEAN
quote:
Orijinalden alıntı: orkunsolak
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
Erler arsında değil, kendisini yüzbaşı rütbeliğiyle süsleyen ve gerçek hayatını buna endeksleyen insanlara karşı bir duruş var...
oww yea.
çok etkilendim reis.bütün apoletlerimi söküp atıyorum şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylvanas Windrunner
ÇAVUŞUM ADAM OLUN LAEAN
Al bitane daha geldi sorunlu bunlar yemin ederim arkadaş biz burda bi konu hakkında konuşmak istiyoruz adam olun sizde muhabbete katılın rütbe görmek isterseniz size kralını gösteririm