Şimdi Ara

Farkındamısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda farkındaysanız topikler sadece alım satım konularıyla ilgili hemen hemen hepsi karakter alışı satışı ile ilgili
    eskiden Ne biliyim bi _Agwe_ min fardı şinasimiz vardı çok güzel kendi yapımları olan güzel paylaşım yapılıyodu
    çok farklı bilgiler kapabiliyoduk bazı topiklerden
    geçen seneyi çok özler oldum cidden

• konu acanla dalga gecenler var ondan acmıyolardır
    mesela sınıfta yanlıs soylersın gulerler bıda kalkmazsın gıbı
  • Her şeyinde bi kalitesi olmalı ama demi?

Oyunda sana Ben Nomad'ın küçük kardeşiyim beni kasarmısın dese sana
    içinden ne geçer

Emek vermekle Saçmalamak arasında çok ince bi çizgi var bunu ayırt edemio herkes sorudna burada
  • Bence hiçbirinden değil.Eskiden goldbotlar,oyunun kendi botları yada her ne karın ağrılarıysa onlar yoktu millet oyuna girebiliodu,heryer bot değildi.Millet oyuna giremiyince napsın,oyunun buglarıda arttı,kimse kascak yer bulamaz oldu.Bence bunlar yüzünden herkes elimdeki masraf ettiğim charı satimde kurtulim die satış ilanı vermeye başladı.
  • Aynen Diyecek söz yok walla doru diyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa07

Bence hiçbirinden değil.Eskiden goldbotlar,oyunun kendi botları yada her ne karın ağrılarıysa onlar yoktu millet oyuna girebiliodu,heryer bot değildi.Millet oyuna giremiyince napsın,oyunun buglarıda arttı,kimse kascak yer bulamaz oldu.Bence bunlar yüzünden herkes elimdeki masraf ettiğim charı satimde kurtulim die satış ilanı vermeye başladı.

+1903

agzına saglıq :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl erken kalkıyorsunuz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.