Son zamanlarda farkındaysanız topikler sadece alım satım konularıyla ilgili hemen hemen hepsi karakter alışı satışı ile ilgili eskiden Ne biliyim bi _Agwe_ min fardı şinasimiz vardı çok güzel kendi yapımları olan güzel paylaşım yapılıyodu çok farklı bilgiler kapabiliyoduk bazı topiklerden geçen seneyi çok özler oldum cidden
konu acanla dalga gecenler var ondan acmıyolardır mesela sınıfta yanlıs soylersın gulerler bıda kalkmazsın gıbı
Her şeyinde bi kalitesi olmalı ama demi?
Oyunda sana Ben Nomad'ın küçük kardeşiyim beni kasarmısın dese sana içinden ne geçer
Emek vermekle Saçmalamak arasında çok ince bi çizgi var bunu ayırt edemio herkes sorudna burada
Bence hiçbirinden değil.Eskiden goldbotlar,oyunun kendi botları yada her ne karın ağrılarıysa onlar yoktu millet oyuna girebiliodu,heryer bot değildi.Millet oyuna giremiyince napsın,oyunun buglarıda arttı,kimse kascak yer bulamaz oldu.Bence bunlar yüzünden herkes elimdeki masraf ettiğim charı satimde kurtulim die satış ilanı vermeye başladı.
Aynen Diyecek söz yok walla doru diyosun
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa07
Bence hiçbirinden değil.Eskiden goldbotlar,oyunun kendi botları yada her ne karın ağrılarıysa onlar yoktu millet oyuna girebiliodu,heryer bot değildi.Millet oyuna giremiyince napsın,oyunun buglarıda arttı,kimse kascak yer bulamaz oldu.Bence bunlar yüzünden herkes elimdeki masraf ettiğim charı satimde kurtulim die satış ilanı vermeye başladı.