Şimdi Ara

Farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar amd 3800+ X2 dual işlemci almayı düşünüyorum.Aşağıda resimde görülen işlemciler inventusta satılıyor.birinde 65w birinde 89w yazıyor.Başka bir fark göremedim.Hangisini almak lazım??

• 65watt olanı al.daha az enerji kullanır daha az ısı yayar.böylece daha serin olur.hiç düşünme direk 65watt lık olanı al.
  • 65W olan daha az enerji tüketiyor, dolayısıyla daha az ısınıyordur. Overclock için daha uygun olur herhalde ama kullanan biri varsa yorumları duymak isterim.
  • Bende ilk etepta böyle düşündüm.Ama o zaman diğer işlemciyi (89w) olanı oraya koymanın mantığı nedir onu çözemedim...
  • 65W olanın talebini arttırmak olabilir. Onlar için hangi işlemcinin satılacağı değil ne kadar satılacağı önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

65watt olanı al.daha az enerji kullanır daha az ısı yayar.böylece daha serin olur.hiç düşünme direk 65watt lık olanı al.

+1 evet daha az ısı yaydıgından o/c yaparsanda daha az ısınır diğerine göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Bende ilk etepta böyle düşündüm.Ama o zaman diğer işlemciyi (89w) olanı oraya koymanın mantığı nedir onu çözemedim...

Ona bakarsan sempron 3500+ athlon64 3200+ den daha pahalı.Çok saçma ama pazarlama bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden kaynaklanıyor acaba ikiside 90nm deil mi?
  • genellikle eldekiler satılıyor ve yenisi gelmiyen ürünler eldeki fiyatla satılıyor ya da zaten stokta yok ama bakın biz bu işlemciyi bu fiyata satmıştık vakti zamanmında gibi bi durum oluyor; yenisi gelen AMD64 3200+ gibi işlemcilerde stoklar bosalana kadar düşük fiyatlardan satılacak;
    KL8 gelince zaten tüm seriler bosa cıkacak aynı P4lerin C2D karşısında kaldığı gibi!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.