Bildirim
Farkı ne?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
65watt olanı al.daha az enerji kullanır daha az ısı yayar.böylece daha serin olur.hiç düşünme direk 65watt lık olanı al. -
65W olan daha az enerji tüketiyor, dolayısıyla daha az ısınıyordur. Overclock için daha uygun olur herhalde ama kullanan biri varsa yorumları duymak isterim. -
Bende ilk etepta böyle düşündüm.Ama o zaman diğer işlemciyi (89w) olanı oraya koymanın mantığı nedir onu çözemedim... -
65W olanın talebini arttırmak olabilir. Onlar için hangi işlemcinin satılacağı değil ne kadar satılacağı önemli. -
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
65watt olanı al.daha az enerji kullanır daha az ısı yayar.böylece daha serin olur.hiç düşünme direk 65watt lık olanı al.
+1 evet daha az ısı yaydıgından o/c yaparsanda daha az ısınır diğerine göre. -
quote:
Orjinalden alıntı: pinkcrow7
Bende ilk etepta böyle düşündüm.Ama o zaman diğer işlemciyi (89w) olanı oraya koymanın mantığı nedir onu çözemedim...
Ona bakarsan sempron 3500+ athlon64 3200+ den daha pahalı.Çok saçma ama pazarlama bu. -
neden kaynaklanıyor acaba ikiside 90nm deil mi? -
genellikle eldekiler satılıyor ve yenisi gelmiyen ürünler eldeki fiyatla satılıyor ya da zaten stokta yok ama bakın biz bu işlemciyi bu fiyata satmıştık vakti zamanmında gibi bi durum oluyor; yenisi gelen AMD64 3200+ gibi işlemcilerde stoklar bosalana kadar düşük fiyatlardan satılacak;
KL8 gelince zaten tüm seriler bosa cıkacak aynı P4lerin C2D karşısında kaldığı gibi!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X