Şimdi Ara

Fare Kullandığım İçin Oluşan Nasır Hk. (Eldiven Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim elimin durumu da çok kötü sağ elimde oluşan şişkinliği bıraktım sağ işaret parmağımın içe bakan tarafı su topladı dün gece patlattım şimdi nereye değse yanıyor bileklik iyiymiş ama bana oyuncu eldiveni lazım parmakları nasıl koruyacağız
  • ohoho öyle bir hastalık varsa ben kesin olmusumdur.3-4 yıldır elim öyle
  • benimde oyle
  • Bu sağ bilek kemiğindeki nasırı nasıl düzeltebiliriz?
  • @MissedCall

Haklısın.

@ZamansizKar

A4Tech X7 fare kullanıyorum. Ama el büyük olduğu için bir faydası olmuyor.

@Master_Evil

Ben şimdi mouse pad'in ve eldivenin siparişini vereceğim.

@Magical Zero

Kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum.

@Monsteray.

Ben de sordum. Ama daha yanıt alamadım. Sanırım el bakım kremleri kullanırsak zamanla düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 14 Ağustos 2009; 14:41:11 >
  • Siparişini verdim. Şimdi bankaya gidip parayı yatıracağım. Hayırlısı olsun...
  • Neden bileklik alıyorsunuz ki ? Hiç rahat olmuyor , silikonlu mousepad alın çok rahat oluyor bende de vardı bu sorun eskiden ama şimdi yok.
  • @Trevor Jones önerdiği mousepad'den ve resmi olan eldivenden sipariş verdim. Parasınıda yatırdım. Beklemedeyim.

Fare Kullandığım İçin Oluşan Nasır Hk. (Eldiven Geldi)

Geldiğinde resimlerini ekleyeceğim. Aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlarda alabilir.
  • peki bu sorun mousepaddan kaynaklanmıyor mu?
  • Evet. Mousepad'den kaynaklanıyor. Ama benim bulunduğum ortam farklı. Bileğim mousepad'e de sürtünüyor, masaya da...
  • Eldiven ve MousePad geldi arkadaşlar. Eldivenin resimlerini ana iletiye ekledim.
  • Bilgi çin teşekkürler. Farklı bir yöntem geliştirip önlem almaya çalışacağım.
  • Bunun yanında el kremi kullanıyorum. Faydası olmaya başladı.
  • Benimde bileğim sürtmekten tahta parçalanmaya başladı.Hafif bi nasırlaşma var bileğimde.

• @| Göktuğ |

Yukarıda linkini verdiğim mousepad'e bakabilirsiniz. Çok güzel ve rahat. Fiyatıda uygun. @Trevor Jones önerisi üzerine aldım.
  • benim bileğimde mantar çıktı doktora gittim , direk sohbet şöyle başladı : mesleğin ne , öğrenciyim , hmm bilgisayarda çok zaman harcıyomusun , evet, bileğini yumuşak bi zeble ( sargı bezi vs.. ) sar bundan sonra , uzun süre mouse kullandığın için bileğinde mantar oluşmuş tabi stresinde etkisi var

o günden beri dikkat ederim
  • Valla Vardı Bendede 1 aylık Bi Tatil Yaptım Pc Ye Pek Oturmadım Kendiliğinden Geçti Şimdi Yine Çıkıyo Ama Bi Sıkıntı Olcağını sanmam
  • masue kullanımı yüzünden galiba

• Konuya bakınca elimi bir ters çevirdim bendede varmış nasır xD
  • Bende de vardı dinlendiriyorum ara sıra yoksa ağrılar artıyor. Çok dikkat etmek gerekiyor. Eğer ileri dereceye varırsa iş hayatını çok olumsuz etkileyebilir. Teknoloji hastalığı işe bunlar malesef.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.