Şimdi Ara

FarCry Co-Op modu çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben denedim fakat olmadı. Farcry ın web sitesinden indirebilirsiniz gerekli dosyayı.
    Multiplayer secengi altinda LAN a girdim. Gerekli ayarlari yaptim fakat MAP i bir turlu secemedim. MAP bolumu bos.
    Sonucta calismadi.

• çalışmadıysa gerek yok aslında ama
    sen yinede bi link atıver
  • Link lütfen
  • Alın bakalım.
    COOP MODE
    tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 17 Ağustos 2004, 16:53:30 >
  • Beyler Cooparative Mode calisti.
    Far Cry 1.1 Patch i kurduktan sonra Coop mod u denersiniz calistigini goruceksiniz.

Single player gorevlerin hepsini network deki arkadasinizla 3 kisiye kadar oynayabilirsiniz.
    İyi eglenceler...
  • bende çalışmadı Far Cry 1.1 Patch kurulu olduğu halde sen nasıl çalıştırdın @JAX

• Bende indireyim belki çalışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

bende çalışmadı Far Cry 1.1 Patch kurulu olduğu halde sen nasıl çalıştırdın @JAX

Dostum yanlış yere girmişsin.
    1- Multiplayer bolumune gir.
    2- Create game yap.
    3- Lan i sec.
    4- Zaten tum ayarlar orda.
    5- Launch deyip oyuna geciyorsun.

Dun denedik kapali alanda oyun cok iyi, ancak acik alana cikinca arkadasin bilgisayari cok takildi ama bende sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 18 Ağustos 2004, 10:36:31 >

• kofigurasyon neydi?
  • eywallah jax.. save olayı nasıl oluyor ve birisi ölünce nasıl devam ediyormusun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklight

kofigurasyon neydi?

Arkadasin konfigurasyonu P4 2.8 + Asus P4P800 +512 DDR 400 Ram + Winfast 5900 XT
  • bende teşekkür ederim.
  • yav yaptım iyide biz kimle oynicaz bir Allahın kulu yok dağları roketlerle döve döve bir hal olduk
  • Ben network den arkadasla oynuyorum fakat onun bilgisayari iyi bir congig e sahip olmasina ragmen onda oyun acik alanda yavasliyor ve takiliyor. Yeni bir patch bekliyoruz artik...
  • lanip only hatası verio arkadaşlar varmı başına gelen ?nedir çözüm
  • bende de lan ip hatası verdi ne iştir anlamadım.. oyunu 2 kişi oynuyan arkadaş başına bu olay geldimi ve neden yapıyor yazabilirmi bi zahmet..
  • arkadaşlar bu 1.1 i çektikten onra internet üzerinden nasıl oynayabiliriz yazarmısnız
  • zamanında oynamıştım ama rezill hiç boşuna denemeyin vize city nin multi modu gibi buda rezil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.