ekran kartı bosta 38 yukte 100de 48 derce cpular 1. 32 .2 34 te bosta
bıde aux tempature war onun ne oldugunu bılmıom p4 pcım warken 80 derceydı sımdıkındede 80 derce bn onun ne oldugunu anlamadım yaw sekı sısıtemdede 80dı
ekran kartının yükte 100 olduğuna eminmisin?
ekran kartı 100 derken abı tam yukkte yuzde yuz anlamında dedım tam yukte 48 derce bosta 37-38 bakın ss atam sızze ultra hıgde aa x8 adamın kolunda sılcelerbıle bellı sızce bu degerlerle bu fps nolrmalmı ?
ama gamlı baykus abı aa acıgım zaman 2x 4x 8x agaclar ve bıtkı ortusu berbat gorunuo aa kaplıyken gercekkcı bak sanan resımlerı atam resımlerde hata yok ılk acık olanı atıom karar senın 2DAKKA SONRADA KAPLIYI ATCAM BAK ARADAKI FRAKA BU ATTIGIM AA ACIKKEN
BAK ABİ SİMDİKİ AA KAPLI BAK YANLIS DEMİOM AA KAPALI ONCEKI RESMDE ACIKTI AA ACIKKEN KI AGACA BIDE SIMDI KAPLI IKENKI ACAGAK 2SIDE AYNI AGAC
oyunda bir bug var demekki sadece aa ayarını değiştirmekle yetindiysen.crytek kada oyunlarında bug olan bir oyun yapımcısı görmedim...
oylede yaptım abı sonra bıde defult layıp werdıgı ayrarı ellemedım aa 8x yaptım yıne aynı 4x yıne aynı sonra aa acmadım guselde akıcıda oynuom ama ewde tekk ıken oynuamıom tırsıom oramn gece falan zaten yagmur yagıyo tırsıom yane abı gamlı baykus abı senın ısım ney abı bana ısmını bagıslarmısın gamlı baykus bıde nedemek abı ?
quote:
Orjinalden alıntı: anNKe
oylede yaptım abı sonra bıde defult layıp werdıgı ayrarı ellemedım aa 8x yaptım yıne aynı 4x yıne aynı sonra aa acmadım guselde akıcıda oynuom ama ewde tekk ıken oynuamıom tırsıom oramn gece falan zaten yagmur yagıyo tırsıom yane abı gamlı baykus abı senın ısım ney abı bana ısmını bagıslarmısın gamlı baykus bıde nedemek abı ?
sonra neden defaulta bastın ki.ayarları sıfırlamış oldun.bütün ayarları yap en yükseğe sonra apply e basacaksın
abi artık hepsını fullde oynuom ama aa kapalı zaten aa acmıcam acınca agaclar 2300 yılından gelmıs gıbı kup kup abı bıde bı arkds war ekran kartı forumda onu sana yonlendırdım de abı ekran kartı alcakmıs bı ona yardım edermısın forumunun adı bir bakarmınız ? dıe ona bı el atarmısın abi ? arkds darda
bu oyun bilgisayara ne zaman çıktı yav kaşla göz arasında
edineyim şu oyunu bari başlığı gördüğüm iyi oldu
edin knka edin kossan alıo 2ytl ist awcılar
Bendede 4850 var aa açtığım zaman ağaçlar 8 bit devrinden fırlmış gibi kare kare oluyor oyun 22-31 fps arası herşey very hiğh ve ultra hiğhte iken bunun sebebini bilen varmı aa kapalı iken bir sorun yok ama açında bitki örtüsü neden böyle oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
oyunda bir bug var demekki sadece aa ayarını değiştirmekle yetindiysen.crytek kada oyunlarında bug olan bir oyun yapımcısı görmedim...
Oyun Crytek'in değilki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme