Şimdi Ara

FarCry 1.3 yaması çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuhh bee bende indirdim çalışmadı kahretsin next diyorum hareket yok ne yapcaz sinir oldum
  • bozuk galiba bu indirdiğimiz patch 1.3
  • Arkadaslar patch bozuk falan degil ben indirdim kurdum ve cok iyi calısıyor.

Patch in kurulabilmesi icin farcry in registry girdisi gerekiyor. Asagıdaki satırları notepad de yazın ve farcry.reg diye kaydedin sonra dosyayı cift tıkladıgınızda onlar registry ye eklenecek ve farcry in orjinalden bi farkı kalmayacak sonra farcry patch v1.3 u kurun. Tabi instal Location ı degistirmeyi unutmayın !!

Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{D6DBDC2A-E72C-4284-B6AD-6B3B61B4DABC}]
    "AuthorizedCDFPrefix"=""
    "Comments"=""
    "Contact"=""
    "DisplayVersion"="1.00.0000"
    "HelpLink"=""
    "HelpTelephone"=""
    "InstallDate"="20040411"
    "InstallLocation"="D:\\Far Cry"
    "InstallSource"="e:\\"
    "NoModify"=dword:00000001
    "NoRemove"=dword:00000001
    "Publisher"="Ihr Firmenname"
    "Readme"=""
    "Size"=""
    "EstimatedSize"=dword:0030b44c
    "SystemComponent"=dword:00000001
    "URLInfoAbout"="http://www.ubi.com"
    "URLUpdateInfo"="http://support.ubi.com/Patches/?sort=f"
    "VersionMajor"=dword:00000001
    "VersionMinor"=dword:00000000
    "WindowsInstaller"=dword:00000001
    "Version"=dword:01000000
    "Language"=dword:00000407
    "DisplayName"="Far Cry"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 31 Ekim 2004, 1:52:48 >

• @Soultrap bunudamı notepad dasyasına eklicez birde (Tabi instal Location ı degistirmeyi unutmayın) bunu anlamadım kardeş.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{D6DBDC2A-E72C-4284-B6AD-6B3B61B4DABC}]
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

@Soultrap bunudamı notepad dasyasına eklicez birde (Tabi instal Location ı degistirmeyi unutmayın) bunu anlamadım kardeş.

yoq hocam satırları notepad de aynen yaz ve farcry.reg(yani uzantı .reg olacak) dosya ismi vererek kaydet. Sonra bu dosya cift tıklandıgında registry de ilgilli yerlere kendisi kaydolacak zaten.

Install location dedigim "InstallLocation"="D:\\Far Cry" burası. Burayı sen oyunu nereye kurmussan ona gore degistir.
  • deneyim bir hocam sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirbey

Citizen gerçekten neden gülüyorsun

Ağlanacak bi durum mu var ortada
  • ben denedim gene olmadı birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

@Soultrap bunudamı notepad dasyasına eklicez birde (Tabi instal Location ı degistirmeyi unutmayın) bunu anlamadım kardeş.

yoq hocam satırları notepad de aynen yaz ve farcry.reg(yani uzantı .reg olacak) dosya ismi vererek kaydet. Sonra bu dosya cift tıklandıgında registry de ilgilli yerlere kendisi kaydolacak zaten.

Install location dedigim "InstallLocation"="D:\\Far Cry" burası. Burayı sen oyunu nereye kurmussan ona gore degistir.

hocam olmuyor ya ne hata yaptık gene dediğin gibi verdiğin yeri copy yaptım notapad ı açarak kaydettim ( farcry.reg ) olarak sonra 2 kerek tıkladım kaydedildi dedi denedim gene olmadı yeri gösteriyorum next diyorum hareket yok.
    FarCry 1.3 yaması çıktı

• quote:

hocam olmuyor ya ne hata yaptık gene dediğin gibi verdiğin yeri copy yaptım notapad ı açarak kaydettim ( farcry.reg ) olarak sonra 2 kerek tıkladım kaydedildi dedi denedim gene olmadı yeri gösteriyorum next diyorum hareket yok.
    FarCry 1.3 yaması çıktı

Valla neden olmaz hic anlamıyorum. Bende oyun D:\farcry klasorunde kurulu ve setup ekranında direk orayı gosterdi bende next dedim hemen kuruldu.

Verdigim registry girdilerinde de d:\farcry olarak ayarlıydı ve bende onceden patch v1.2 kurulu idi.

• bende anlamadım bende patch v1.1 kurulu. acaba v 1.2 olmadan kurulmuyormu. ama v1.2 yi denemiştim sorun çıkarmıştı görüntüde ne yapsak acaba
  • regedit.exe yaparak registry'e girip
    içinde oyunun kurulu olduğu yeri gösterirsek patch next ekranına kadar bile gelemiyor hata veriyor.

Forumda denildiği gibi yaparsak next yapıldığında hiçbir hareket yok.

Bende oyun C:\program files\Far Cry içine kurulu;
    Belkide oyunu uninstall edip D\ nin içine kurmalı .
    Oyunun kendi sitesinde C: nin içine kurmayın diyordu biryerinde.
  • ben hallettim kaç saatimi aldı patch v1,2 olmadan patch v1.3 kurulmuyor. v1,2 nin üstüne kurmak gerekiyor.
  • quote:

ben hallettim kaç saatimi aldı patch v1,2 olmadan patch v1.3 kurulmuyor. v1,2 nin üstüne kurmak gerekiyor.

v1,2 olmadan biz v1.3ü yükleyemez miyiz ooooo benim işim gucum yokta v1,3 için v1,2y, yukleyecem hikayee

• quote:

Orjinalden alıntı: P.A.T.İ.K.A

quote:

ben hallettim kaç saatimi aldı patch v1,2 olmadan patch v1.3 kurulmuyor. v1,2 nin üstüne kurmak gerekiyor.

v1,2 olmadan biz v1.3ü yükleyemez miyiz ooooo benim işim gucum yokta v1,3 için v1,2y, yukleyecem hikayee

o konuda bişey diyemem. ama v1,3 için v1,2 yüklü olması gerekiyor yoksa olmuyor. ama v1,3 gölge efektlerinde belirgin farklılıklar var yani başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Kasım 2004, 13:08:23 >

• birde indire bilsem sunu yok adsl mdsl kablo cevirmeli bile yok.yok kardesim kalmadı bitti.

bende1.2 var ve sm3.0 acınca oyuna girmiyordu buyuzden sm 3 kullanamayordum.isallah duzelirde kullanabilrim 1.3 de sm3 u.vaybe 1.3 sm 3 hep 3 ler .3 un 1 i falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.A.T.İ.K.A

quote:

Ben hiçbir yamayı yüklemeden direkt 1.3'ü yükledim...Yani 1.2'ye ihtiyacınız yok...

• Ben de direk 1.1 üstüne yükledim oynuyorum.Bendeki dvd versiyonu ama farketmez heralde
  • Beyler onu bosverinde 6800 serisi kartı olanlar HDR Rendering i kesin denesin. Isıklar gercekten mukemmel oluyor.

HDR mode u acmak icin konsola \r_hdrrendering 1 yazmanız gerekiyor.

Kapamak icinde \r_hdrrendering 0
  • benim 9800pro da sm3 yok.Yüklesem bi sorun çıkarmı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.