Şimdi Ara

Far Cry zorluk derecesi sonradan ayarlanamaz mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyuna ilk başlarken normali seçtiydim. Şimdi zorluk derecesini değiştirmek istiyorum daha zor yapacağım. Ancak oyunu her açışımda baştaki zorluk derecesi çıkıyor ama kaldığım yeri yüklemeden önce zorluk derecesini başka işaretleyip yükleme noktasını yüklüyorum. Acaba sonradan işaretlediğim zorluk derecesi mi aktif yoksa ilk baştaki mi?

• bende dediiğin gibi yapıorum valla bana kolay gelio benim de senin içine düşen kurtlar düşüo esasında ama gözle görülür bir IQ sıçraması da sezilmio diil AI'da, ani kaçmalar zor ölümler daha nicesi çok kolay da ölüorum ayrıca 1 denemede geçtim söylenemz bölümleri ama soruna tekrar dönersek emin olmamakla beraber aktif olması mantık sıırları içinde kanımca ama kesn bi cevp bende beklerim topicin 3.cevabı olarak...
  • Orada seçtiğiniz zorluk sadece oyuna yeni başlarken etkili. Bunu en kolay ve en zora birkaç kere alarak da anlayabilirsiniz. Kısaca:
    DEĞİŞMEZ
  • Ters hile yapabilirsiniz,
    Far cry/scrips/defaults/gamerules agirin.Dosyayı not defteri ile açın.Önce bi yedek alın,sonra içindeki satırlardan:ai to player damage değerlerini arttırın,player to ai damage değerlerini azaltın.İstediğiniz oranda tabi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.