Şimdi Ara

Far Cry 4 İşlemci ve Ekran kartı Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yerinde siteyi açamağımdan test sonuçlarını buraya ekleyemiyorum.
    Testler incelendiğinde AMD ekran kartlarının bariz bir üstünlüğü söz konusu. R9 270x, gtx 770'de daha fazla bir performans sergilemiş. (Nvidia daha sonra driver çıkardı;performans artışı olduğu söyleniyor)
    İşlemci testlerinde ise 4'den fazla çekirdeği bulunan; AMD ve İntel işlemcilerin 2 ve 4 çekirdekli işlemcilere göre daha az performans sergilediği görülüyor.
    İntel 3970x ve İ7 2600k; İ5 2500k'dan daha az performans sergilemiş. İ3 4330,İ7 3970x'e yakın performans sergilemiş.
    Fx 8350; İ3 4330'a yakın bir performans sergilemiş.
    Daha fazlası için: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 19 Kasım 2014; 16:24:06 >

• Oyun mükemmel bir oyun olmuş ubısoft bu ısı bılıyor :D
  • bu kaçıncı oyun oldu hala fx 6300 i3 ü geçecek veya amd bir sıçrayış yapacak. i3 ler kaçıncı defa 8350 ayarında performans aldı hatti hesabı yok ama yorumlar belli ileride çıkacak oyunlarda geçecek veya işlemci çekirdekleri tam kullanılmıyor
  • 7970 gtx 780 e ayar vermiş, acep doğrumudur yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

bu kaçıncı oyun oldu hala fx 6300 i3 ü geçecek veya amd bir sıçrayış yapacak. i3 ler kaçıncı defa 8350 ayarında performans aldı hatti hesabı yok ama yorumlar belli ileride çıkacak oyunlarda geçecek veya işlemci çekirdekleri tam kullanılmıyor

İ3,3960x kadar performans sergilemiş.
    Bu tersliği göremeyip; İ3'ün 6300'den daha iyi performans göstermisini dile getirip zevkin doruklarında salya sümük olmak bana pek iyimser bir bakış açısı gibi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 19 Kasım 2014; 10:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

İş yerinde siteyi açamağımdan test sonuçlarını buraya ekleyemiyorum.
    Testler incelendiğinde AMD ekran kartlarının bariz bir üstünlüğü söz konusu. R9 270x, gtx 770'de daha fazla bir performans sergilemiş. (Nvidia daha sonra driver çıkardı;performans artışı olduğu söyleniyor)
    İşlemci testlerinde ise 4'den fazla çekirdeği bulunan; AMD ve İntel işlemcilerin 2 ve 4 çekirdekli işlemcilere göre daha az performans sergilediği görülüyor.
    İntel 3960x ve İ7 2600k; İ5 2500k'dan daha az performans sergilemiş. İ3 4330,İ7 3960x'e yakın performans sergilemiş.

Bayadir bu kadar islemci optimizasyon ozurlusu bir oyun gormemistim. Hele ki Far Cry 3 un son derece basarili optimizasyonundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

İş yerinde siteyi açamağımdan test sonuçlarını buraya ekleyemiyorum.
    İntel 3960x ve İ7 2600k; İ5 2500k'dan daha az performans sergilemiş. İ3 4330,İ7 3960x'e yakın performans sergilemiş.

Bayadir bu kadar islemci optimizasyon ozurlusu bir oyun gormemistim. Hele ki Far Cry 3 un son derece basarili optimizasyonundan sonra

Oyunlar genelde GPU optimizasyon özürlü olur;
    Ama işin içine Ubisoft girince;CPU optimizasyon özürlü oyun da olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 19 Kasım 2014; 11:10:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ookami O kullanıcısına yanıt
    Far Cry 3 optimizasyon konusunda başaralı değildi oyunda her ayar için tek tek güncelleme çıkardılar anca öyle kurtardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernaturalk

Oyun mükemmel bir oyun olmuş ubısoft bu ısı bılıyor :D

Orjinal aldım yanına Season Pass da alacağım, Ubisoft gerçekten yine çok güzel bir oyun yapmış, grafikleri de tam anlamıyla next gen, co-op ve multiplayer olması da satın alanlar için ayrı bir güzellik.

Far Cry 3'de harita tasarımı yapılabiliyordu, bu oyunda da aynı özellik mevcut. Map Editor var istenilirse birinin yaptığı haritayı indirip, Hunt gibi bir görev olarak oynayabiliyoruz.
  • quote:

bizde laf konuşmak için konuşulmaz bro senin üslubun çok aptalca haddini bil adam akıllı mesaj at tıpkı benim attığım gibi altı üstü iki işlemci karşılaştırıyoruz ve bunun hakkında yorum yapıyoruz sende bu şekilde bir kapasite yoksa o benim değil DH yöneticilerinin sorunu senin gibileri forumdan süresiz uzaklaştırılması lazım

Hey allahım. Daha okuduğunu anlayamıyorsun. Gelip bir de had mi bildireceksin.
    Külüstürleşmiş bilgi kırıntılarıyla yorum yazıp insanları yanlış bilgilendirenlerin forumdan uzaklaştırılmaları daha mantıklı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: Supernaturalk

Oyun mükemmel bir oyun olmuş ubısoft bu ısı bılıyor :D

Orjinal aldım yanına Season Pass da alacağım, Ubisoft gerçekten yine çok güzel bir oyun yapmış, grafikleri de tam anlamıyla next gen, co-op ve multiplayer olması da satın alanlar için ayrı bir güzellik.

Far Cry 3'de harita tasarımı yapılabiliyordu, bu oyunda da aynı özellik mevcut. Map Editor var istenilirse birinin yaptığı haritayı indirip, Hunt gibi bir görev olarak oynayabiliyoruz.

Üstad,oyunun grafikleri gerçekten çok güzel.
    Youtube'dan 1080p 60 FPS oynanış videolarında görsel şölen yaratıyor resmen.
    Lakin, bu görselliğe nazaran sistem ihtiyaçları da bana makul geldi.
    Elbette ilk çıktığında özürlü bir oyundu. Çıkarılan Patchlerle oyun oldukça oynanabilir bir hale gelmiş.
    7870,270x,660ti,760 veya bu ekran kartlarına yakın performans sergileyen kartların bir kaç ayar kısarak bu görselliğin tadını çıkarmaları da oldukça güzel olsa gerek.

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    asıl sen paylaştığını idrak edemeyen bir beyine sahipsin paylaştıklarına göre burda yorum yaptım intel işlemciler dedim amd leri geçmiş ama sen kalkıp hakaret edeceksin sonra laf konuştuğunu sanacaksın bir daha bana yorum atma senin gibi cahillerle işim olmaz keşke bu konuya mesaj atmasaydım senin gibi bir cahille tartışmak zorunda kalıyorum
  • Beyler uzatmayın burası karşılıklı hakaret etme yeri değil.Zorlarsanız uzaklaştırma alırsınız.

Patchten önce oyunda kasma varken şimdi düzelmeler mevcut.Grafik kalitesi iyi oynanışı çok güzel.
  • quote:

bu kaçıncı oyun oldu hala fx 6300 i3 ü geçecek veya amd bir sıçrayış yapacak. i3 ler kaçıncı defa 8350 ayarında performans aldı hatti hesabı yok ama yorumlar belli ileride çıkacak oyunlarda geçecek veya işlemci çekirdekleri tam kullanılmıyor

4690x 5960x almasınlar nasılsa i3 aynı performansı veriyor değil mi ?

• 7870 ile gtx 770 aynı performansımı veriyor ben mi yanlış göruyorum

• 3.4 ghz i5 4670k, 3.5 ghz i7 4770k'yı nasıl geçiyor onu anlamadım. Anlayan varsa bana da anlatsın.
  • Kim ne derse desin,Ubisoft grafik yapmayı bilmiyor.
    Oturtamıyor.
  • encuni kullanıcısına yanıt
    İş yerinde olduğum için videoyu açamadım.
    Ne oluyor videoda
  • Kardeş i3 ile aynı performansı veriyor dediğin işlemci i3 e 20 fps fark atmış ama bu verilen paranın karşılığı mı (OYUNLAR İÇİN ) tabiki hayır i3 şu an için oyunlarda gayet f/p işlemci.Duruma şu şekilde bakmak gerekir oyunlarda i5 2500k ve buna denk bir işlemci oyunları fazlasıyla idare eder onun daha üstü bir işlemci gereksiz bir masraf olur kaldı ki daha üst bir işlemcinin potansiyelini de şu an için pratikte alamazsın.Senelerdir 2500k yı testlerde takip ederim ve 2600k ile ya aynı performansı verir ya da 2600k yı geçer.Bu 2600k 'nın ezikliğni mi gösterir hayır 2600k'nın potansiyel gücünün oyunlarda tam kullanılamadığını gösterir.Ancak başka uygulamalarda bu potansiyeli kullanabilirsin.Ayrıca umarım herkes bu tabloya göre yorum yapıyordur verdiği link ile çelişenlerden dolayı forum iyice seviyesizleşti.Ben mi yanlış tabloya bakıyorum diye düşünmeye başladım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.