Şimdi Ara

Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E3′te açıklanışı ve oyuncularla paylaşılan demosunun ardından, Far Cry 4 çıkış tarihi yaklaştıkça adından daha çok söz ettirmeye başladı. Daha önce Far Cry 3 ile seride yeni bir dönüş yakalayan ve anlatım konusunda kötü bir karakterin neler başarabileceğini açık dünya bir oyunda gösteren Ubisoft Montreal yine işin başında. Hatta daha net olayım, Far Cry 3′ü yaratan iki adam Dan Hay ve Mark Thompson aynı şekilde Far Cry 4′ün arkasındalar. Üstelik, Ubisoft’tan geçen seferkine göre çok daha büyük bir desteğe sahipler. Ubisoft Montreal, birçok oyunun yuvası aslında. Ama Far Cry 3 (her ne kadar seviliyor olsa da) 2011′de fuarlarda gözbebeği değildi. Ama o dönemin teknolojik imkanlarıyla ortaya çıkan bu oyun düşünüldüğünde, Far Cry 4′ün önü alabildiğine açık görünüyor. Bu açıklığın ortasında ise pembe takımı ve Himalayalar’a pek gitmeyen saç kesimiyle Pagan Min duruyor.

     Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme


    Ekip aslında kendisini Far Cry 3′ün tartışmasız en iyi yaratımlarından olan Vaas Montenegro ile köşeye sıkıştırdı. Çünkü böyle bir kötü karakterin monologları, Far Cry 3′ün imzasıydı resmen. Ama Pagan Min derinlemesine yazılan bir geçmiş hikayesi, ailevi ilişkileri ona sağlam temeller kazandırıyor. Çin’deki orta halli bir uyuşturucu patronunun ve İngiliz bir kadının çocuğu olarak hayata başlayan Min, bir şekilde yükselmeyi başarıyor. Parçalarını oyunda görüp, daha da kenisine ilgi duymamız için her şeyini dökmüyorum ama Min’in ilginç görünüşü de bu karakterini desteklemek için bir karar.
    Bu kadar hikaye bence yeterli, biraz da işin oynanış kısmından bahsedelim. Far Cry 4′ün geçtiği Kyratt, bildiğiniz üzere hayali bir bölge. Himalayalar’daki bu alan Far Cry 3′ün adası ile aşağı yukarı aynı boyutlarda. Bu sizi sakın üzmesin, çünkü Ubisoft odağını boyuttan yoğunluğa kaydırmış durumda. Haritanın boyutları değişmese de, içi daha dolu ve eğlenceye yönelik olacakmış.

    Bu eğlenceye yönelik içeriğin başında ise kısa bir süre önce açıklanan “Karma Events” geliyor. Bu yan görevler Kyratt halkına yardımcı olup kötü adamlarla mücadele etmemizi sağlayacakmış. Ana görevlerden sıkılmaya başladığımızda bizim için bir can kurtaran olacak bu görevler adeta.

     Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme


    Tabii arkadaşlarınızla ara ara yapabileceğiniz co-op aktivitelerle, çevreyle etkileşim için gelen yeni ekipmanlarla yapacak çok şey bulabilecekmişiz. Son bir nokta: Far Cry 4′te ne yazık ki köpekbalıkları yer almayacakmış, zaten Himalayalar’da okyanus yok. Ama tepeden üstünüze inmesi muhtemel pek çok yabanı hayvan yeni haritada bizleri bekliyor. Bu yabani hayvanların başında ise porsuk türleri ve filler var. Şimdiden çatışmanın ortasında ağzınıza vuran porsuk pençesine veya fil hortumuna hazırlayın kendinizi.

    Alıntıdır, yazının aslı ve oyunun çıkış tarihi: Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme

     Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme

     Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme

     Far Cry 4 Detaylı Ön İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metrika -- 7 Ağustos 2014; 23:28:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.