Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
119.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temiz şekilde sabırlıysan okla kafadan kafadan vura vura alınıyor ama baya ok tüketmen gerekiyor.
  • Beyler bu gamerprofile olayı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu Bharal nerde ya 2 farklı bharal bölgesine gittim kestiklerim hep sambar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova~

Yahu bu Bharal nerde ya 2 farklı bharal bölgesine gittim kestiklerim hep sambar çıkıyor

Boynuzlu az daha iri olanlari bharal

• quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Beyler bu gamerprofile olayı nedir?

Belgelerim mygames fc4 icindeki gameprofil onu editle takilma oluyorsa. Bir kac sayfa oncesine bak.

• Hocam bende dün çok zorlandım onda malum pekte ingilizce yok. Bharal dediği bizim bildiğimiz beyaz keçi işte. Oyunda ceylana benzer bi resim gösteriyor ama değil. Beyaz keçi bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

beyler oyunda çok kötü shuttering yiyorum acaba ramden mi kaynaklanıyor.kullanılabilir ram miktarı 4 gb gösteriyor.

Bir kac sayfa geride gameprofil dosyasini gosterilen sekilde editle.ben boyle cozdum. 5770 ile 720p de high oynuyorum. Fps karli sahnelerde 70 ormanda 45 50 civari.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKHAN452

arkadaslar İNTEL İ7 4790 3.6 MHZ ISLEMCI 16 GB DDR 3 2400MHZ GKILLL RAM ASUS GTX 970 STRIX EKRAN KARTI MSI Z97 GAMING 5 ANAKART
    THERMALTAKE V 71 KASA ben bu sıstemle 30 fps ya kadar dusuyorum sızce sorun ne en fazlada 50 yı goruyrm ama sabıt degıl oyunda takılmalar cok oluyor.
    neyı yanlıs yapıyorum game profıledende ayarları yaptım

Aa yi kapatip geometry low yapip dener misin tekrar. En cok bunlar kasar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namevt88

Temiz şekilde sabırlıysan okla kafadan kafadan vura vura alınıyor ama baya ok tüketmen gerekiyor.

Onu yaparken ölürüm ama bir tepeye çıksamda vursam kaçar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

beyler oyunda çok kötü shuttering yiyorum acaba ramden mi kaynaklanıyor.kullanılabilir ram miktarı 4 gb gösteriyor.

Bir kac sayfa geride gameprofil dosyasini gosterilen sekilde editle.ben boyle cozdum. 5770 ile 720p de high oynuyorum. Fps karli sahnelerde 70 ormanda 45 50 civari.

C:\Users\X\Documents\My Games\Far Cry 4 içinden GamerProfile dosyasını notpad ile açıp ağağıdaki ayarları gösterildiği gibi düzeltiyoruz
    MouseAccelerationOn="0"
    MouseAcceleration="0"
    Smoothness="0"
    Smoothness_Ironsight="0"
    UseMouseSmooth="0"
    DisableLoadingMip0="1"
    Maxbufferedframes="1"

bunlar dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: kalazar

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Gergedan'ı temiz bir şekilde öldürmek mümkünmü? 2 derisinide almak için.

çok basit. gergadanı gördüğünde en yakınında yüksek bir taş varsa onun üzerine çık gergedan burda sana birşey yapamıyor.makinalı tüfek ile birkaç atışta ölüyor.

O zaman tek skin verir ama. ben ikisini birden almayı planlıyorum çünkü etrafta pek gergedan yok.
  • AMD'nin son çıkarttığı beta sürücüleri kurdum. Daha düzgün çalışıyor oyun. Artık oynanır hale geldi gibi. Fakat V-Sync açmadan oynamak mümkün görünmüyor. Joystick ile oynuyorum, kamerayı çevirirken felaket takılarak dönüyor kamera. Kastığı için değil yalnız, FPS yüksek ama görüntü takılıyor. V-Sync açınca da tek tük kasılmalar oluyor.

Ekran kartım MSI 6850 Cyclone

ULTRA grafikler (20 FPS)

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

Medium-High grafikler (45 FPS, mecburen V-Sync açınca 35)

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 25 Kasım 2014; 14:22:29 >

• AMD'nin son çıkardığı Beta sürücünü kurmadım.
    Oyuna faydası oluyor mu arkadaşlar?
  • Arkadaşlar file nasıl biniyoruz?

Birde ok la gergedan öldüreniniz var mı?arabayla giderken önüme çıktı , panikle indim araçtan.bi kovalamaca yaşandı arabanın etrafında.kurtulamayacağımı anlayınca uçurumdan attım kendimi

• Arkadaşlar yeni güncellemeden sonra save dosyasının gitmemesi için ingilizce bir açıklama var tam anlamadım. Riske girmek de istemiyorum, birisi tercüme edebilir mi? Save dosyası nerede o da belli degil.

Windows Vista/7/8/8.1 Users -

1. Make a New Folder on Desktop and label it whatever you'd like.(I.E. "FC4 Back-up Save")

2. Locate C:\ProgramData\Orbit\420\RLD!

3. Copy and paste "Save001.sav, Save002.sav, and saves" files to the folder you created in step number 1

4. Update your game to patch 1.0.4

5. Copy and paste save data from desktop back into folder you located in step 2

6. Rinse and repeat for each new patch update
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova~

Yahu bu Bharal nerde ya 2 farklı bharal bölgesine gittim kestiklerim hep sambar çıkıyor

Haritayı tam açmadıysanız ilk haritaya göre konuşuyorum Bahadralın haritada göründüğü yerin sağ alt köşesinde küçük bir göl var orası keçi kaynıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

quote:

Orijinalden alıntı: yannızkurt

Görüntüler çok karanlık oluyo nedeni ne acaba

Brightness ve gamma ayarını bir tık artırın.

Saol hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

quote:

Görüntüler çok karanlık oluyo nedeni ne acaba

Brightness ve gamma ayarını bir tık artırın.

Saol hocam

Önemli değil Kardeşim godrays ayarı açıksa bu da karanlık olmasına neden oluyor ama volumetric fog bence güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar file nasıl biniyoruz?

Birde ok la gergedan öldüreniniz var mı?arabayla giderken önüme çıktı , panikle indim araçtan.bi kovalamaca yaşandı arabanın etrafında.kurtulamayacağımı anlayınca uçurumdan attım kendimi

Uçurumdan neden atlıyorsun araca geri binseydin.

Bir kerede bana çarpmıştı arabadayken araba devrildi patladı ama içinden bir şekilde çıktım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

Ak 47 ile ayıya 1 jarjör boşalttım zar zor öldüydü.
    Çifte(ben daha açamadım) ile yakın mesafaden 2 kurşun ile işi bitiriyormuşsun.

Busterr: Gergedan üzerinde deneyebilir misin çifteyi.? O kadar el bombası attım ölmedi. Bir kere kovaladı beni; baktım olacağı yok,uçurumdan atladım.

3 vuruşta öldürüyor kafasına sıkınca Başka bir gergedanı da normal karnından 2 vuruşta öldürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 25 Kasım 2014; 15:46:31 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.