Şimdi Ara

FAR CRY 3 (PS3 ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
9
Favori
71.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Oyunu bugün aldım.Birkaç bölüm oynadım daha.Ama şu craft olayını anlamadım.Napıyoruz nasıl yapıyoruz amaç ne hiç anlamadım yahu

Craft ile amaç şırınga ya da eşya yapmak. Şırıngalar ile canınızı arttırıyorsunuz ya da bazı özelliklerinizi güçlendiriyorsunuz. Bunları da çeşitli otları toplayarak yapıyorsunuz. Eşyaları da hayvan avlayarak yapıyorsunuz. Eşyadan kastım çantanızın kapasitesini arttırmak, mermi kapasitenizi arttırmak, taşıyabildiğiniz ok miktarını arttırmak ve bunun gibi şeyler.

peki nasıl yapıyoruz bunlar asıl sorum o atıyorum çantanın kapasitesini arttırmak için ne yapmam lazım?
    Oyun biraz karışık geldi bana heralde yeni başladım diye.

• yaw mutis gerilimle sinsice adam oldurmeyi hedeflerken 2 kaplanin arkadan bööö diye saldirisiyla nasil denize kaçtığımı bi allah bi ben biliyom :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

bi tane silah tasiyabiliyorum diger ceblerim kilitli o kilitleri nasil acicaz tek silahla cok kasiyo bildigin sessiz suikastci oldum yaw caresizlikten :)) yardim ols nasil acicaz

dostum hemen sana yardım edeyim.şimdi gir craftig menusune.orda yukarda sagda bır kere R1 yap.Weapon Holsters var hemen il başta onu seç.şimdi sende sanırım siple holster gorunmesı lazım onu yapman lazımoınce.gel onun uzerıne orda alta ne yapman gerekenı soyluyor sana zaten mesela atıyorum gıt 2 tane geyık avla falan gıbı.2 tane geyıf avlayıp(artık hangı hayvanı ıstıyorsa senden) gene bu menuye geleceksın o sımple holsterı tıklayacaksın ve crafta basacaksın.ve 2 tane sılah tasıyabıleceksın artık.bunu yaptıktan sonra rugged cıkacak bu 3 sılah tasımana ımkan verıyor.bunun ıcınde senden bazı hayvanları avlamanı ısteyecek bole bole bole 4 sılaha kadar ypacaksın ıste.craft olayının mantıgı bu hepsınde.

• Oyunu bitirdim. Sonu süperdi.
    Ama ne olduğunu söylemem :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Oyunu bugün aldım.Birkaç bölüm oynadım daha.Ama şu craft olayını anlamadım.Napıyoruz nasıl yapıyoruz amaç ne hiç anlamadım yahu

Craft ile amaç şırınga ya da eşya yapmak. Şırıngalar ile canınızı arttırıyorsunuz ya da bazı özelliklerinizi güçlendiriyorsunuz. Bunları da çeşitli otları toplayarak yapıyorsunuz. Eşyaları da hayvan avlayarak yapıyorsunuz. Eşyadan kastım çantanızın kapasitesini arttırmak, mermi kapasitenizi arttırmak, taşıyabildiğiniz ok miktarını arttırmak ve bunun gibi şeyler.

peki nasıl yapıyoruz bunlar asıl sorum o atıyorum çantanın kapasitesini arttırmak için ne yapmam lazım?
    Oyun biraz karışık geldi bana heralde yeni başladım diye.

arkadasa da yardım ettim sana da hemen açıklayayım.mesela sımdı sen bu şırınga cantanı yukseltmek ıstıyorsun demı.craftıng menusune gır ordan R1 yap ve syrınge kıt sekmesıne gır orda sende su anda sımple gozukmesı lazım.il once onu yapman lazım.senden ıstedıgı seyı zaten yazıyor oraya gıt bana ıkı tane kecı derısı getır dıyor.gıdıp 2 tane kecı avlayıp bu menuye gelıyorsun ve burda sımple syrınge kıt e tıklıyorsun ve craft edıyorsun.bu 5 sırınga tasımanı saglıyor.daha sonra rugged acılıyor bu 7 tane sırınga tasımanı saglar.bunu yapman ıcınde gene senden su kadar hayvan derısı ısteyek bunuda avlayıp hayvanları gelıp bu menuden craft yapacaksın.bu kadar basıt.craft olayının hepsınde mantık bu.

bıde ot olayı var.bu ot olayıda sırıngaların ile ilgili.avcılık,saglık vs gibi sırıngalar ıcın senden ısteıgı otları toplaman lazım.mesela saglık ıcın yesıl. avcılık ıcın sarı gıbı.

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

bi tane silah tasiyabiliyorum diger ceblerim kilitli o kilitleri nasil acicaz tek silahla cok kasiyo bildigin sessiz suikastci oldum yaw caresizlikten :)) yardim ols nasil acicaz

dostum hemen sana yardım edeyim.şimdi gir craftig menusune.orda yukarda sagda bır kere R1 yap.Weapon Holsters var hemen il başta onu seç.şimdi sende sanırım siple holster gorunmesı lazım onu yapman lazımoınce.gel onun uzerıne orda alta ne yapman gerekenı soyluyor sana zaten mesela atıyorum gıt 2 tane geyık avla falan gıbı.2 tane geyıf avlayıp(artık hangı hayvanı ıstıyorsa senden) gene bu menuye geleceksın o sımple holsterı tıklayacaksın ve crafta basacaksın.ve 2 tane sılah tasıyabıleceksın artık.bunu yaptıktan sonra rugged cıkacak bu 3 sılah tasımana ımkan verıyor.bunun ıcınde senden bazı hayvanları avlamanı ısteyecek bole bole bole 4 sılaha kadar ypacaksın ıste.craft olayının mantıgı bu hepsınde.

harikasin kardesim saol ve bi oyunda ilk defa senaryo disinda kafama gore mutis zevk alarak dolasip biseyler yapiyorum zaten ceteler baya gercekci sekilde etrafta cirid atiyo

• Ne çektiysem bu oyunda komodo ejderinden çekiyorum arkadaş hayır biz çok çabuk 5 kişi oluruz gibi biri basınca hoop sürünen 2 tane daha geliyor Napalım heal mı yapalım kaçalım mı vuralım mı reload mu Bastım iğneyi baktım rahat 9-10 kişilik çete bunlar Bir de bu tapir ve pig nerede ya geyik buldum ezdim de diğerleri kaçtı kovaladım ama kaybettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Ne çektiysem bu oyunda komodo ejderinden çekiyorum arkadaş hayır biz çok çabuk 5 kişi oluruz gibi biri basınca hoop sürünen 2 tane daha geliyor Napalım heal mı yapalım kaçalım mı vuralım mı reload mu Bastım iğneyi baktım rahat 9-10 kişilik çete bunlar Bir de bu tapir ve pig nerede ya geyik buldum ezdim de diğerleri kaçtı kovaladım ama kaybettim

komodolar candır ya:) ehehe.oyundaki en kıl kaptığım hayvanlardan birisi cidden çok hızlılar ve hemen çoğalırlar.bide rabbit dogs var onlarda feci saldırıyorlar grupça

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Ne çektiysem bu oyunda komodo ejderinden çekiyorum arkadaş hayır biz çok çabuk 5 kişi oluruz gibi biri basınca hoop sürünen 2 tane daha geliyor Napalım heal mı yapalım kaçalım mı vuralım mı reload mu Bastım iğneyi baktım rahat 9-10 kişilik çete bunlar Bir de bu tapir ve pig nerede ya geyik buldum ezdim de diğerleri kaçtı kovaladım ama kaybettim

komodolar candır ya:) ehehe.oyundaki en kıl kaptığım hayvanlardan birisi cidden çok hızlılar ve hemen çoğalırlar.bide rabbit dogs var onlarda feci saldırıyorlar grupça

Evet o köpeklerde fecii ya komodo ejderiyle birlikte karşılaştım hoş olmadı ama 2 şer deri koparmıştım Komodo bir de kendi meselesi olmayan şeylerede bulaşıyor düşmanımı öldürmüşlüğü var.

• Bende hiç sevmedim komodo ejderini resmen korkuyorum çıktıklarında
  • oyun inmeye başladı inşallah pişman olmayız sormak istediğim 6gb oyunun boyutu benim net hızı 8 mb. saat 17 gibi başladım ortalama saat kaç gibi biter download? bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş bilgileri paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

oyun inmeye başladı inşallah pişman olmayız sormak istediğim 6gb oyunun boyutu benim net hızı 8 mb. saat 17 gibi başladım ortalama saat kaç gibi biter download? bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş bilgileri paylaşırmısınız?

yanlış yerdesin dostum.pc bölümünde sorarsan daha çok yardımcı olurlar
  • quote:

oyun inmeye başladı inşallah pişman olmayız sormak istediğim 6gb oyunun boyutu benim net hızı 8 mb. saat 17 gibi başladım ortalama saat kaç gibi biter download? bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş bilgileri paylaşırmısınız?

boyle bisey yok ya uhtesem otesi anlatiaz yasanir derler ya bu oyun aynen oyle ana goreve elimi surmden 6 saat gecirdim buyuk heycanla gerisini sen dusun

• senaryo gorevine dokunmadan en az 50 saatlik keyifle vakit gecirebiligimiz seyler var oyunda benki ilkndefa yan gorev yapiyorum :))

• quote:

quote:

ps3 e indiriyorum hani laf arasında merakımdan sordum PC ile alakası yok sorumun

@rambocuk

inşallah dediğin gibidir dostum open world oyunlarda sernaryoya pek dalmam genelde etrafın tadını cıkarırım

• Daha yeni AC3 aldık.Keşke biraz daha bekleseymişim diyorum.AC3 kötü bir oyun değil ama anlattıklarınıza bakılırsa Far Cry 3ü beklemediğime pişman oldum.Şimdi en az 1 aya alamam anca iddaayı falan tutturcaz artık öyle
  • quote:

quote:

quote:

ps3 e indiriyorum hani laf arasında merakımdan sordum PC ile alakası yok sorumun

@rambocuk

inşallah dediğin gibidir dostum open world oyunlarda sernaryoya pek dalmam genelde etrafın tadını cıkarırım

pardon ya doğru oyun psn de de çıktı demi?valla psn bazen çok hızlı bazen çok yavaş oluyor.garip bir durumu var bazen çok hızlı indiriyorum ki baze yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 2 Aralık 2012; 18:33:39 >

• quote:

quote:

quote:

@rambocuk

o zaman sen yasadin benide etrafi kurcalatmaya sevk edebilen ilk ve tek oyun bu oldu ikbdefa bi oyunda senaryo disinda biseylerle ugrasiyorum hem super eglenerekarac surus dinamikleri bile super ya :))

• Valla oyun çok güzel kopamıyor insan ya bir tarafta konsola bakıyorum bir tarafta vizelere
  • yundaki relicleri bulmak acayip zevkli inanılmaz yerelere gizlemişler.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.