Şimdi Ara

Far Cry 3 Kod Kullanıldı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ubisorf indirimlerinden far cry 3 aldım ve yükledim. Oyuna girdiğimde uplay hesabı oluşturdum ve far cry ı aktif etmek için kodu girdim. Daha sonra otomatik çıkış yaptı ve tekrar giriş yaptğımda yine kod istedi. Kodu girdiğimde ise kodun kullanılmış olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyım ?

• LuEn95 kullanıcısına yanıt
    Oyunu steam üzerinden indirimden aldınız, kurup kodunuzu girmeye çalıştınız ve kullanılmış olduğu hatasını verdi? doğru mu anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evriveydetayken

Oyunu steam üzerinden indirimden aldınız, kurup kodunuzu girmeye çalıştınız ve kullanılmış olduğu hatasını verdi? doğru mu anladım?

hayır ilk önce üye olmadığımdan uplay hesabı açıp kodu gayet normal biçimde kullandım. daha sonra çıkış yaptım oyunu hiç açmadan tekrar girdim aynı açtığım uplay hesabına ve kod istedi. kodu tekrar yazdım fakat kod başka hesapta kullanılmış dedi. aynı hesaba girdiğimden eminim ve şu an hir birşey yapamıyorum
    Hocam nette bu sorunu yaşayan çok kişi var, bi bakındım senin için başıma hiç böyle birşey gelmedi çünkü. Bi uPlay clientinden çıkış yapıp komple kapattıktan sonra oyunu sadece steam üzerinden başlatıp öyle dener misin? bazı kişilerde böyle basit şeyler işe yaramış bazıları baya uğraşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evriveydetayken

Hocam nette bu sorunu yaşayan çok kişi var, bi bakındım senin için başıma hiç böyle birşey gelmedi çünkü. Bi uPlay clientinden çıkış yapıp komple kapattıktan sonra oyunu sadece steam üzerinden başlatıp öyle dener misin? bazı kişilerde böyle basit şeyler işe yaramış bazıları baya uğraşmış.

çok sinirlendim gerçekten lanet olsun böyle uygulamayada oyunada. sildim oyunu oynamıycam. teşekkür ettim yinede ilgilendiğiniz için
    Valla hayat boyu uPlay'e karşı olan antipatim yüzünden hiç oyunlarını almadım. Başınıza gelen olay yüzünden de üzgünüm :/
  • bende bir daha alırsam şerefsizim zaten. Yıl olmuş 2015 kodu giriyorum kabul edip sonra kabul etmiyor. Nasıl yinede tutuluyor böyle şirketler anlamış değilim.teşekkür ettim tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.