Şimdi Ara

Far Cry 3 de sorun yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu yanlış yere mi actım biliyorum yeni bir üyeyim bir yanlışım var sa affedin ben far cry 3 ün masa üstündeki simgesine tıklıyourum ve şu hata yı alıyorum: Ubisoft Game Launcher:Error code 3 internette birazz araştırdım ama hep error code 2 ile ilgili bir şeyler cıkyı lütfen yardım edin cıldırımak üzereyin aranızdan utlaka bu sorunu cözen biri cıkmıştır yadım edin lütfennn

• hadi ama yardım eden yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

konuyu yanlış yere mi actım biliyorum yeni bir üyeyim bir yanlışım var sa affedin ben far cry 3 ün masa üstündeki simgesine tıklıyourum ve şu hata yı alıyorum: Ubisoft Game Launcher:Error code 3 internette birazz araştırdım ama hep error code 2 ile ilgili bir şeyler cıkyı lütfen yardım edin cıldırımak üzereyin aranızdan utlaka bu sorunu cözen biri cıkmıştır yadım edin lütfennn

ya hadi yardım edin konuya bakarakrken bi düşüncelerinizi söyleyinn kaç saatir uğraşıyorumbi türlü bulamadım çözümü sizin bulaçagınıza ininayorum

• Oyun orjinal mi? Eğer değilse normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Oyun orjinal mi? Eğer değilse normal...

• oyun orjinal deyil bu sorunu cözmek icin mutlaka orjinal mi almak gerekiyor ? yoksa şimdi yapabileceğim bir şey var mı
  • Sil baştan kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi deneyeyim ben en iyisi işe yaramasza gene yorum atarım ilğilendiğin icin teşekkür ederim
  • olmadı
  • quote:

oyun orjinal deyil silip baştan kurdum olmadı bi bildigin var sa yardım eder misin
  • Reloaded veya Black box indir sorunun çözülür
  • quote:

quote:

oyun orjinal deyil silip baştan kurdum olmadı bi bildigin var sa yardım eder misin

Bu forumda bu konuları konuşmak yasak korsansa böyle sorunlarla hep karşılaşırsın yinede korsan indirip soruna çare arıyosan ya başka sürümü indir yukarda arkadaşın dediği gibi yada başka ilaç kullan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oyun orjinal deyil bu sorunu cözmek icin mutlaka orjinal mi almak gerekiyor ? yoksa şimdi yapabileceğim bir şey var mı

aynen öyle orjinal almak gerekiyor..ben assassin's creed'de böyle bir sorunla çok karşılaştım en sonunda pes ettim hepsini orjinal aldım :D
  • Arkadaş orjinal almıyosan böyle sorunlara katlaanacaksın :D Yani 200 tllik oyunla 2.50 lik oyun bir olmaz :D
  • neyse en azından derismi aldım :D şu sorun beni gıçık etti ben de pes edettim başka carem yok
  • Duuuuuuur pes etme internetten uplayi indirip öyle girmen lazım
  • Korsana KArşıYIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDR

Korsana KArşıYIZ

Crysis 3 den sonra korsan almayı bıraktım
  • quote:

quote:

Korsana KArşıYIZ

quote:

quote:

Korsana KArşıYIZ

Doğru yolu bulmuşun kardeşim

• pm attim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.