Şimdi Ara

far ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabalarımızdaki far ayarını kaçta kullanmalıyız ben 0 da kullanıyorum

• Benimkide sıfırda ama tam ayarlı degil heralde gelecek cevaplara göre bende ayarlayacagım.
  • Yüke bağlı...
  • hiç yük yok ama aşağı indirince önümü göremiyorum trafik işaretlerini göremiyorum 0 da yada 1 de kullanmak iyi kanısına vardım .yeri görmek içinde sislerim 7/24 açıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: selinta

hiç yük yok ama aşağı indirince önümü göremiyorum trafik işaretlerini göremiyorum 0 da yada 1 de kullanmak iyi kanısına vardım .yeri görmek içinde sislerim 7/24 açıktır

kusura bakmayın ama 7/24 sisleri yakmanın önünüzü görmekle,trafik işaretlerini görememekle nasıl bir alakası
    var.
    gündüz vakti hangi sis farı trafik işaretlerini aydınlatıyor hatta gece vakti bile bu dediğiniz olmaz:sis farı nerde trafik işaretleri nerde.
    bana hiç mantıklı gelmiyor.
    Sizin gibi yapanların tek mantıklı açıklaması:''Aracım güzel görünüyor''demeleridir.

çakma xenonlarla bunu yapanlara lafım dahi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz60 -- 19 Kasım 2011; 19:04:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

quote:

Orijinalden alıntı: selinta

hiç yük yok ama aşağı indirince önümü göremiyorum trafik işaretlerini göremiyorum 0 da yada 1 de kullanmak iyi kanısına vardım .yeri görmek içinde sislerim 7/24 açıktır

kusura bakmayın ama 7/24 sisleri yakmanın önünüzü görmekle,trafik işaretlerini görememekle nasıl bir alakası
    var.
    gündüz vakti hangi sis farı trafik işaretlerini aydınlatıyor hatta gece vakti bile bu dediğiniz olmaz:sis farı nerde trafik işaretleri nerde.
    bana hiç mantıklı gelmiyor.
    Sizin gibi yapanların tek mantıklı açıklaması:''Aracım güzel görünüyor''demeleridir.

çakma xenonlarla bunu yapanlara lafım dahi yok.

+1 Çok haklısınız.

• benim far ayarım bozum en aşada olduğu halde baya yukarda kalıyo artık servise gittiğim zaman düzelttiricam.

far ayarı nerde olmalıdır sorusuna ise

bagaja ve arka koltuğa ne kadar yük yolcu binerse arka taraf o kadar alçalır ve burun kalkar. siz karşı tarafı rahatsız etmemesi kalkar burunla doğru orantılı farları alçaltmanız lazım.
  • aynı konuları tekrar tekrar açıp durmadan önce arama yapsanız

Far ayarınızı kaçıncı seviyede kullanıyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_53059019/mpage_1/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.