Şimdi Ara

Fantastik Kitaplar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu anda zaman çarkı 9 cilt 2. kitap ön siparişte ilgililere duyurulur buradan.
  •  Fantastik Kitaplar

Alttaki sarı olanlar Zaman Çarkı.
    Stephen King'in Kara Kule serisinin son 3 kitabı, Ejderha Mızrağı Efsaneler üçlemesi, Ölüm kapısı serisinin 2 kitabı.

Resimdeki tüm serileri tavsiye ederim. Tabii ki elimde Kara Kule hariç serilerin diğer kitapları da var ama diğer raflarda. Okuyup da hayal kırıklığına uğrayacağınızı zannetmiyorum.
  • Bayağı güzelmiş kütüphanen
    Zaman Çarkını parana kıyıp da almanı tavsiye ederim, ancak bazı yönlerden Frank Herbert'in Dune adlı serisine benzediği herkes tarafından biliniyor...
  • hiç bir kitap ya da seri dune'a benzeyemez
  • Orası kesin, yalnız dikatle incelersen pek çok benzer nokta görebilirsin. Bu da doğal bir şey, sonuçta pek çok fantastik kurgu romanı da Tolkien'in eserleriyle benzerlik içerir...
  • yüzüklerin efendisi nden sonra başlayıp bitirdiğim tek seri gediksavaşlar efsanesi
    zaman çarkı nın ilk kitabına başlayıp bıraktım
    ejderha mızrağının ilk kitabının yarısına kadar dayanabildim,çok sıkıcı ve çocuksu bi kitap
    ravenloft ta fena değildir
  • Yüzüklerin Efendisi'nin ilk 50 sayfasının tamamen betimlemelere dayalı olmasından dolayı pek çok okuyucunun sıkıldığı gayet bilinen bir noktadır. Ejderha Mızrağı'nda sıkılıp da Yüzüklerin Efendisi'nde o ilk 50 sayfaya dayanabilmek bence garip...
    Çocuksuluğa gelince, Ejderha Mızrağı frp oynarken ortaya çıkmış bir seridir. Başta konuların bir kısmı havada kalır, ama seriyi tek tek ele almadan bir bütün olarak bakarsan, aslında gayet güzel ve kendine has bir dünyaya sahip olduğunu görebilirsin...
    Ama madem çocuksu buldun, o zaman Lovecraft gibi yazarları okuman gerekir. Ejderha Mızrağı'ndaki çocuksu noktalar Lovecraft'ta kesinlikle mevcud değildir.
  • Yüzüklerin Efendisi'ni okuyup da The Silmarillion'u okumamazlık etmemişsinizdir inşallah.
  • Yok canım zaten keşke önce onu okusaydım :)
    Arkadaşım sana Ravenloft derim. Ölüm Kapısı Serisi belki olabilir.. Bu aralar Yılan Savaşları efsanesinin 1. kitabını aldım fena deil bakalım :D
    Ama unutmakı Warcraft ve Diablo serilerine de bakabilirsin ki hiç hayal kırıklığına uğramadım bunlarda.
  • Size bir seri değilde tek bir kitap önermek istiyorum;
    LANETLİ batının kötü cadısı Gregory MEQUIRE yazmış , Yerdeniz yayınları tarafından yayımlanmış.
    Kısaca bilgi vermek gerekirse ; sanırım herkes oz büyücüsünü talı kız dorothy i , köpeği toto yu ve kötü cadıyı bilir.Bu kitapta herzaman farklı olmuş olan aynı zamanda ateist olan lanetli cadıya aşık olucaksınız , dorothy i pek te şirin bulmayacaksınız hatta toto yu uyuz bir it olarak görüceksiniz . Hikaye tüm gercekliği ile sizle buluşacak.LANETLİ basit bir masal değil tam anlamı ile bir fantastik .
    quote:

K itaplığınızda,l.carroll ile j.r.r tolkien arasında bir yer açın.

Kirkus reviews

• Bende sizler gibi fantastik kurgu hayraniyim arkadaslarim AmA Zaman Carkini mutlaka okuyun derim cunku ben o seriye tapiyorum Ve onunla ilgili cogu siteye uyeyim Bu arada size bir haberim var Zaman Carki icin cok guzel bi soundtrack cd si hazirlanmis ben siparis ettim mutlaka sizlerde almalisiniz Ayrica cogu seriyi bitirdim ve artik aBuk subuk ruyalar felan goruyorum:D Rand Al'Thor olmusum Baalzamon la savasıyorum:DElimde Olan seriler ben yazayim isteyen arka bilgi verebilirim bu konuda

1-Zaman Carki(Hepsi ciltli ve ayrintili) tamami
    2-Olum kapisi serisi
    3-Ravenloft serisi(Okumanizi siddetle tavsiye ederim ben kendimden gecmistim Yasasin Strahd von Zarovich)
    4-İblis savaslari serisi
    5-Ejderha mizragi serisi(Raistlin tarihceleri-Kang'in alayi-Ruhlar savasi serisi-kayip efsaneler-yeni cagin ejderhalari-Dhamon efsanesi)
    6-Hukumran tas serisi(okumanızı tavsiye ederim
    7-yerdeniz serisi
    8-iblis savaslari serisi
    9-Kara Kule serisi
    10-Krondor serisi

goruyorsunuz ya vallaha babam evden atiyodu bi ara kitapciya borcum var diye kalin salicakla....Bana Ulasma isteyen olursa seve seve yardimci olurum

• ARKADAŞLAR BENCE BUNLARI BIRAKIN DA WARCRAFT A BAŞLAYIN!
  • biri bana ejderha mızrağının nasıl bişey olduğunu anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

6 yıllık hort
    bari cevap vereyimde hortçu diye ceza almayak
    quote:

Orijinalden alıntı: _RhoniN_

biri bana ejderha mızrağının nasıl bişey olduğunu anlatabilir mi?

anlatılmaz yaşanır favori fantastik serimdir

2 yillik hort
    Toplamda kac kitabi vardi ejderha mizragi'nin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

6 yıllık hort
    bari cevap vereyimde hortçu diye ceza almayak
    quote:

Orijinalden alıntı: _RhoniN_

biri bana ejderha mızrağının nasıl bişey olduğunu anlatabilir mi?

anlatılmaz yaşanır favori fantastik serimdir

2 yillik hort
    Toplamda kac kitabi vardi ejderha mizragi'nin?

Türkçe mi hepsi mi ?

Türkçe 50 tane filan vardı diye hatırlıyorum. O kadar fazla abartmaya gerek yok 13 kitap okumak yeterli

Birde cevrilmemis kitaplari mi var :s 50 kitap turkce var demek ve neden 13 tane okumak yeterli? Sogudum zaten seriden :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ejderha mızrağı geniş bir evrene sahip haliyle çok fazla kitabı var. Ancak ana serinin yazarlarını okuman yeterli. Sonraki kitaplar farklı yazarlar tarafından farklı karakterler ve mızrak savaşlarından yıllar geçtikten sonrasını filan anlatıyor. Bazıları ise ana serideki karakterlerin geçmişini anlatan kitaplar vs.

Seride çok kitap var diye okumayan üşengeçler böylesine harika bir seriden bi haber olup buz ve ateşin şarkısı gibi bence dandik bir seriyi gözlerinde inanılmaz büyütüyorlar. Emin ol en beğendiğin seri olacak. 8 yıldır filan kullandığım nick Verminaard'ın hikayesini anlatan kitabı ingilizce de olsa bulunca altın bulmuştan daha çok sevindim.

Yok artık. Hocam insan sarrafı olmuşsunuz herhalde kitap sayısından korkup buz ve ateşin şarkısını toplu olarak almayı düşünmüştüm az önce
    Yalnız bu seriyi toplu bir şekilde rahatça bulabilir miyiz ve ne kadar tutar acaba?

• Ayıp değil mi tekrar tekrar hortlatıyorsunuz cık cık cık..
  • quote:

Toplu şekilde rahatça bulamazszın. İlk 3 cildi bulursun efsaneler sersisini de bulabilirsin. En azından Ankara'daki sahaflarda durum bu şekilde ama diğer kitapları tek tek alman lazım. Eskiden heryerde rahatlıkla alabilirdin ama Laika'nın tüm kitapları artık karaborsaya düştü. Ortalıkta kesin bi haber yok ama benim düşüncem yayınevinin kapandığı yönünde.

Bazı kitapçılarda görüyorum üç beş kitapları varda neyse artık şuanda buz ve ateşin şarkısını alıyım. Elimde olan kitaplarla birlikte hepsini okuduğum zaman unutulmuş diyarlar ve ejderha mızrağını ararız artık her yerde belki o zaman tekrar basılır UD ve EM.
  • quote:

Aslında ben kendi kitaplarımı ekitap olarak düzenleyip sonra basılı olanları satsam mı diyordum ama daha farlı birşey yapacam. Sahaflardaki ejderha mızrağından yeniden bir set oluşturup satayım en iyisi. Güzel kâr elde ederim

Sen bilirsin hocam ama sonra yayın evi tekrar kitapları basarsa zarara girersin
  • TehlikeliPanda kullanıcısına yanıt

Ejderha Mızrağı ve Yüzüklerin Efendisi ha ikisini de çok severek okudum :D Hatta bir aralar Raistlin hayranıydım :D Kraynn'ın kara büyücüsü Caramo'un geleceğe gitmesi falan :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.