Şimdi Ara

fanlı soğutucu suluya dönüştürülebilirmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar.
    aklıma bişey geldi ama denemeden önce bi sorayım dedim. elimde eskiden kalma bu ekran kartı soğutucusu var

    http://lp.pcmoddingmy.com/albums/userpics/10003/DSCN2468.JPG

    bu soğutucunun U şeklinde şöyle birde bakır borusu var

     fanlı soğutucu suluya dönüştürülebilirmi??

    bu borunun içi boş gibi ama tamda emin değilim. ben bu borunun iki ucunu açsam ve borunun içerisinden sıvı geçişini sağlasam GPU yu soğutabilirmiyim. bu bakır boru değilde içi dolu bakır çubuk ise,bu cubuğun yerine bakır boru taksam acaba aynı işlemi gerçekleştirebilirmiyim.???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cceviz -- 24 Mayıs 2010; 0:27:21 >







  • gpu ile direk temas eden blogun ıcınden su gecırmedıgın sürece su sogutmadan bırsey beklemek sanırım yanlıs olur..asıl önemli nokta bu ..sogutucu blogun ıcınden suyu gecırmen lazım sogutucuya baglı ısı borularından degıl..öyle bıle olsa kı ıcınde civa benzeri bır sıvı olması lazım bu boruların onu bosaltıp su koyucan vs cok ince bır mod yapsan bıle ısının dusebıelcegını zannetmıyorum..

    suyu gecırebılecegın bır sistemin varsa al bi gpu blok ne uğrasıyorsun en ucuz gpu blok bıle bu düşündüğün seyden daha ıyı performans verir bence..:)
  • tabiyki direk gpu bloğunun içinden geçen sıvı kadar etkili olmaz ama sonuçta bu bakır boru gpu nun ısısını fanla soğuyan başka bir levhaya taşıyor, ben bu bakır borunun içerisinden sıvı geçirirsem, her şekilde bu levhadan daha iyi soğuturum diye düşünüyorum. OC amaçlı kullanılamaz belki ama en azından fandan daha iyi bir soğutma ve daha sessiz bir soğutma olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.