Bildirim
Fan Toz Filtresi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.dijitalcenter.com/ a bi bak bakim orda görmüşdüm ben sanki -
yok mu kullanan bilen herkes direk tum toz girsin die ole bırakıyor mu??? -
kendin kolayca yapabilirsin , unkapanından çok ince kumaş alabilirsin , metresi 4 ytl felan olur , onunla istediğin kadar filtre ve toz bezi yapabilirsin. -
Çarpıcı va akılıca bir öneri -
quote:
Orjinalden alıntı: therapeute
kendin kolayca yapabilirsin , unkapanından çok ince kumaş alabilirsin , metresi 4 ytl felan olur , onunla istediğin kadar filtre ve toz bezi yapabilirsin.
dostum gerek yok 4 metre beze ya altı üstü 10*10 bişey yeter köşesinden 20 cmlik kestirsen kaç kere toz filtresi yapabilirsin.
sineklik teli kullanabilirsin kadın çorabı kullanabilirsin. yalnız dikkat et yaterli hava akımını sağlayamazsa hava ses yapıyor. -
4 metre bez demio metresi 4 metre dio. -
Metresi 4 metre ne demek ben anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: WarSaw
4 metre bez demio metresi 4 metre dio.
-
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
yaw metresi 4ytl den diyor galiba
kadın corabı gercekten işe yarıyormu :)
cidden denicemde boşa denemiyim sorun yaratmasın :)
birde dayak yemiyelim hatundan
-
bencede bayan çorabı kullanılabilir , benim kumaş dememim sebebi , her rengi bulunabiliyor ve yıkanabiliyor olmasındandır.
Çok ince tülbentlerde var , teyzeler felan giyer , onlarda başarılı olur , ben bizzat denedim ve genelde biçok evde bedava bulunabiliyor
Sinek teli sert bi malzeme olduğu için vibrasyonadan kaynaklı ses yapabilir diye düşünüyorum. -
http://forum.donanimhaber.com/m_3225155/tm.htm
dostum aynı soruyu daha önce bende sormuştum belki işine yara bişeyler bulabilirsin ama özet dersen
kadın çorabı,file veya baklava desenli çorap (daha fazla hava akımı için) sineklik teli,tül vs. -
hocam güzel olmuş
bu arda cocuklar kesin sokar parmaklarını (programlanmıs gibiler zaten) -
quote:
Orjinalden alıntı: senttanoo
hocam güzel olmuş
bu arda cocuklar kesin sokar parmaklarını (programlanmıs gibiler zaten)
sadece çocuklar soksa iyi üniden arkadaşlar bile soktu. memlekete götürdüm bilgisayarı bu ne diye babam bile soktu parmağını
ama merak etme deneme yolu ile öğreniyo herkes bi sokan bi daha sokmuyo... -
Kumaştan yapmak yerine (çünkü kolay deforme olur, montajı da zor olur) hırdavatçılardan bir miktar (yarım metre filan) tel cibinlik alınsa hem daha sağlıklı hem daha pratik olur, temizlemesi de kolay olur. Fana göre kesip kenarlarını korumalı yaparsınız olur biter. -
mutfakdaki aspiratör filitresi ideal bu iş için, yapı marketlerde atıyorum 25*45 ölçüsünde ve fiyatıda 6-7 ytl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 2 Aralık 2005, 11:11:00 > -
-
dostum onun en iyi çözümü eski bir külotlu çorap gerçekten iyice gerip takabilirsin denemeni tavsiye ederim fanların önüne koyunca kasanın içine kesinlikle toz girmiyor bende fell var bütün fanların önüne koydum ve bi sıcaklık artışı olmadı hem havayı kesmiyor hemde kasanın içi misss gibi al bitane en incesinden pantyhose tamamdır -
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
hahahhahha!!
metresi 4milyon derken dilimiz sürçülü vermiş olay bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 7 Aralık 2005, 2:44:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X