Şimdi Ara

fan sesinden kurtulmak icin fanımı sökmek lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim ekran kartının fanı bu aralar durduk yere aşırı derecede ses yapmaya başladı anormal bi şekilde onun fanını durdursam bi zararı olurmu oyun oynamıyorum zaten

• kartın nedir bir yol buluruz.İsmini tam olarak ver.
  • benimde aynı şey başıma geldi nvidia gforce ekran kartım var ve kasanın power düğmesine bastığım anda kamyon çalışırmış gibi ses gelirdi tabi bir süre böyle idare ettikten sonra geceleri kendi kendine sesler devam etti ve baş ağrıtıcı bir hal almaya başladı PC nin kendi sesi yetmiyormuş gibi... bence çözüm olarak şöyle bişet ürettim:>> eski kullanmadığım pc nin pentium2 soğutma fanını çıkardım ve ekran kartına monte ettim ancak fan orijinalinden daha büyüktü ama onu hallettim... orijinal fan da elektrik ekran kartından alınıyordu ama yeni taktığı fanın kablolarının yuvası uymadı bende ana karttaki ikinci bir işlemci fanı yuvasına taktım kabloda yetişti tabiki sonuç olarak ses kesildi fan yenilenmiş oldu soğutma dahada arttık çünkü büyük bir fan takmıştım... biraz tekniğin varsa sende basit bir yöntemle bunu halledebilirsin.. kendine güvenmiyorsan bu konuda bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim...

• arkadaş ekran kartını yazsın ki fotosuna bakalım bir çözüm buluruz.elektrochord arkadaşın örneğine benzer bişey.Önemli olan kartı görmek
  • fanın icindeki pul gevşediyse oda bol olup sesli calısmasına neden oluyor benımde işlemcinin fanı oyleydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU'daki fazla kabloları kesmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.