Şimdi Ara

Fan devri nasıl yükseltilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda bir oyun oynarken kitlenme söz konusu. Fan devrini yükseltirsem kitlenmeye bilir düşüncesindeyim.

Sizce nasıl yükseltirim ?

• hangi fanin devrini yukseltmek istiyosun speedfan programini kullanabilirsin ben oyundaki kilitlenmeyle fanin arasindaki iliskiyi pek kuramadim
  • işlemci fanıysa biostan ama zaten fazla ısınırsa bilgisyar resetleme yapar. o haddeye gelmeden oyunlarda hissettireceğini sanmıyorum.
  • bence hiç ugrasma derım gerek yok ama cok istersen everestın ozel kasası ondan alıp olabılır ozel sistemı vvar
  • arkadaşlar işlemci ısısını düşürmek amacım.

Oyuna girince kitleniyor, öncesi zamanında hiç bir resetleme işlemi şu ana kadar gerçekleşmedi.

Benim amacım Isıyı düşürmek. Bunun için fan devri yükseltmek istiyorum.

Biostan yükseltme nasıl oluyor?
  • işlemci fanı zaten ısı yükselince max çalışır daha yükseltemezsin bence sen fanı sök bi temizle tozlarını al işlemcinin üstğündeki termal macunu yenile sorun çözülecektir
  • fanı temizle. olmadı teermal macunla tekrar tak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kilitlenme işlemcinin aşırı ısınmasından mı kaynaklanıyor onu anlaman lazım önce.

hesap makinesini aç . bilimsel moda geç. 99000 yaz ve faktöriyelini al. işlemcinin bir çekirdeği tam güç çalışacak.ikinci bir hesap makinesi daha çalıştırarak diğer çekirdekleri de tam güç yükle.bu şekilde kilitlenme olmuyorsa sorun işlemcide değil.

ikinci şüpheli ekran kartı.bütün oyunlarda kilitlenme oluyorsa şüpheliler ekran kartı ve güç kaynağıdır.sadece bir oyunda kilitlenme oluyorsa tek şüpheli oyunun kendisi ya da kurulu sürücülerdir.
  • anakartta işlemci fanı 4 pinli ise ve fanda öyle ise programsal yükseltirsin ama 3 pinli ise biosatan bak max değer olabilir anakartı .işlmeciyi yazsan ii olurdu..çhipset ve ekran kartı soğutmasıda önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 7 Temmuz 2009; 20:21:11 >
  • ana kart mı :)

anlamadım ama arkadaşlar benim ekran kartı yok. 64 lük birtane bişi var mış anakarta her nese. ramda 512 lik oynadıgım oyuna sro.
  • sorun pislikten miş Gasanın pisliğini akıttım az da olsa düzeldi en azından takılmıyo. saolun
  • arkadaşım sen sisteminin bileşenlerini bir yazsana.
  • ee iyide dostum senin makina fırtlamıs 64 mb ekran kartımı kaldı yaa gecmıs olsun daha cokkk donarrr o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.