Bildirim
..:: Fan Araba Motoru Gibi Ses Çıkarıyor ::..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş aynen bendede oluyor bu nededine biliyorum...alttaki fanın züensiz dönüşü...zik zak çiziyor...kendim dede aynı sorun war... _____________________________ -
Fanların tozlanmıştır büyük bir ihtimal. Kasayı açıp fanları temizle. Fanın üzerindeki etiketi kaldır ve tıpayı aç. İçerisine bir damla makine yağı damlat. Ses sorunun büyük ölçüde çözülür. Kolay gelsin.
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gece görüşü
Fanların tozlanmıştır büyük bir ihtimal. Kasayı açıp fanları temizle. Fanın üzerindeki etiketi kaldır ve tıpayı aç. İçerisine bir damla makine yağı damlat. Ses sorunun büyük ölçüde çözülür. Kolay gelsin.
eyv kardeşim temizlemeyi yaptım ama motor yağı yoktu onu kullanmadım..
DUNGEON LORDS umarım sanada bi yararım dokunmuştur
quote:
Orjinalden alıntı: XxCuRlYxX
quote:
motor yağı yerine normal sıvı yemek yağı koyduğun zamanda oluyodu galiba
quote:
quote:
motor yağı yerine normal sıvı yemek yağı koyduğun zamanda oluyodu galiba
öle bişi warsa iyi olur.. şimdi nerden bulcam sıvı yağı
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxs
Ben cıcek yagıyla yapıyorum sesı kesıyor.
çiçek yağı koyulurmu naptınız siz yapış yapış yapar içini yakında özelliğini yitiri fan
kontak spreyleri var onun ondan sürmeniz daha yaralı_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxs
Ben cıcek yagıyla yapıyorum sesı kesıyor.
çiçek yağı koyulurmu naptınız siz yapış yapış yapar içini yakında özelliğini yitiri fan
kontak spreyleri var onun ondan sürmeniz daha yaralı
e nolcak şimdi çiçek yağımı, makina yağımı, kontak spreymi

arkadaşlar benim sesçıkartan fan anakartın üstündeki fakn değilmiş. ekran kartının üstündeki ufak faln çıkartıyormuş. ekrankartını çıkartıp temizledim ama yinede ses kesilmedi.. _____________________________ -
quote:
e nolcak şimdi çiçek yağımı, makina yağımı, kontak spreymi

kontak spreyi tavsiye ederim ben yağlı veya yağsız
yağlı olrsa daha iyi olr
ozamn ekran kartının marka ve modeli nedir yeni fan alabilrsin garantisi bitti ise_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
İşlemci fanını sprey ile yağlamayı düşünüyorum, sorun olur mu acaba arkadaşlar?
Araba motoru olmasa benimki de fırın gibi sayılır.
ekran kartım radeon 9550..
bide elimde eski ekran kartımdan kalma alimünyum soğutuculardan var acama onumu taksam fan yerine, ne dersiniz_?_____________________________ -
dostum anakartın asırı ısınması taktırde fanın donme hızı artar kasan demekkı yeterınce sogutamıyor sana tavsiyem bi kasa al sana önerebılecegım kasa istersen
NZXT > 8E-SSN02-UGB Tempest (PSUsuz)
Sunucu-benzeri HDD alanı: İkili 120mm fanlar, soğuk sıcaklıkları korurken yüksek kapasiteli sistemlere izin vererek 8 HDD'ye kadar tutan kafesleri soğutur.
E-ATX Desteği, ATX, M-ATX Desteği
Ön panel : Plastik
3 harici 5.25 sürücü yuvası (6 x 5.25”e kadar)
1 harici 3.5 sürücü yuvası
8 dahili 3.5 sürücü yuvası
7 genişletibilir slot
6 adet Toplam fan (4 adet 120 mm ledli ve 2 adet 140 mm Fan)
Fiziksel Özellikler:
Boyut: 211.5 x 521.5 x 562mm
Ağırlık: 11,2 Kg

bence al kendım kullanıyorum cok sessız ve kasayı buzgıbı yapıyor 6 tane fanla_____________________________
-
quote:
bide elimde eski ekran kartımdan kalma alimünyum soğutuculardan var acama onumu taksam fan yerine, ne dersiniz_?
DOSTUM SAKIN BILMEDIGIM SEYLERI YAPMA CUNKU TAKACAGIN ESKI SOGUTUCU ANAKARTLAR BIRBIRINE UYMAZ VE DAHA BUYUK HASARLAR MEYDANA GELEBILIR
SONRADA RESIMDEKI GIBI
TASLARA VURURSUN
quote:
Orjinalden alıntı: filmarket
quote:
bide elimde eski ekran kartımdan kalma alimünyum soğutuculardan var acama onumu taksam fan yerine, ne dersiniz_?
DOSTUM SAKIN BILMEDIGIM SEYLERI YAPMA CUNKU TAKACAGIN ESKI SOGUTUCU ANAKARTLAR BIRBIRINE UYMAZ VE DAHA BUYUK HASARLAR MEYDANA GELEBILIR
SONRADA RESIMDEKI GIBI
TASLARA VURURSUN
tamam tamam vazgeçtim
şuan ses kesildi bu arada bugün çıkarttım baya bi temizleim ilk başta hala vardı ses ama şuan baya sessiz.. yarın sabahta çıkartmazsa hallolmuş demektir.
ama şimdide bunu halletmeye çalışırken ses sorunuyla karşılaştım. ses gelmiyo bilgisayardan
kafayı yicem her şeye baktım normal gözüküyo ama ses çıkmıyo. sanırım ses kartında sorun var..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler