Şimdi Ara

Fallout 4'ün Büyük Haritası Sızdırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haritada bir kutunun 60 metre olduğu yazıyor 60mx28kutu: 1680 metre bir kenarın uzunluğu
    diğer kenarda 1680 metre. : 2822400 metre kare = 2.8224 km kare .. ? Bi yerde bi hata var ama ne?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • boyu fallout 4 için gayet yeterli zaten oyunda araç olmadığı için fazlası zarar

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

skyrimden büyük olmasını bekliyordum.

Büyük zaten????
  • Arkadaşlar bence harita gayet yeterli daha önce fallout 3 oynamış arkadaşlar şöyle kıyaslasın fallout 4 ün haritası fallout 3 ün yaklaşık 3 katı ondan daha büyük ayrıca size şunu da söyliyim kıyaslamanız için yardım olur
    witcher 3 ün haritası 136 km2
    gta 5 81 km2
    red dead redamption 41 km2
    far cry 4 46km2
    ve bi çoğunuzun en çok kıyas yapacağı skyrim 39km2
    bu oyunlardan oynadıklarınıza göre kendiniz kafanızdan kıyaslayın ancak bana göre yeterli özellikle fallout serisinde araç kullanımı olmadığını var sayarsak bence iyi ve bir de arkadaşlar gta 5 in haritasını bir arkadaş bir ucundan bir ucuna tam 6 saat te yürüdü burdan da bi kıyaslama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoUnTy_HuNtEr -- 4 Kasım 2015; 21:06:12 >
  • İkonların haritaya oranı korkunç büyük. Ayrıca 40 km2 bana da küçük gibi geldi.

Oyun çıkmadan bilemeyeceğiz. Eğer denizin altıda varsa harika olurdu. Ama sanmıyorum.

Araç kullanımının olmaması bir nebze telafi denilebilir...

Ancak MGS, Witcher, GTA gibi oyunlar çıtayı çok yükseltti bu bağlamda, bu bir gerçek.

• Pip boy uygulamasında haritayı inceleyebiliyoruz. Buradakinden daha büyük duruyor. Burası haya kuş bakışı bir görüntü. Fallout 3 ten daha büyük olduğu kesin. Sızan videolardan izlediğim kadarı ile dünyadaki her şey etkileşimli. Her karakterle diyalog kurup ikna edebiliyorsunuz. Bunlar dikkate alındığında harita çok ideal boyutlarda.

• Almayın çok küçük.
    Gelsin eksiler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.