Şimdi Ara

Falling Skies (2011-2015) Dizi bitti. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
9
Favori
27.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piceyyuz

Sezon finalini izlememiştim, yeni sezon gelene kadar bekleyecektim (genelde böyle yaparım), ama dayanamadım ve dün izledim.

ilk dikkatimi çeken şey dizinin iki sezon finalinde de yeni bir varlığı göstermesi; açıkçası uyuz oldum, ne güzel; her sezon finalinde yeni bişey göster millet ne diye meraktan gebersin... her sezon finali böyle olacaksa işimiz var demektir.

Ama dizi baya sürüklemeye başladı, ana karakter daha da belirginleşti, Hal'ın içine giren cihaz (veya her ne ise) muhtemelen istihbarat sağlamak amaçlıdır. Yeni bir alien ırkının dünyaya inmesi ise şu soruları akla getirdi; dost mu düşman mı? bence her ikisi de değil, bence bu iki ırk zaten savaşmakta diye düşünüyorum, üstünlük sağlamak için birbirlerinin kaynak gezegenlerine saldırmaktalar. Dünya'yı da bu yüzden seçtiler, muhtemelen insan ırkını görmezden geleceklerdir, zaten zayıf düşmüş neredeyse soyu tükenmiş bir ırk. Kendi savaşlarını vereceklerdir. Bizimkilerse çapraz ateş altında kalacaklar diye düşünüyorum, ama tabi her şey olabilir... Bir ittifak sağlanırsa, insanlar kazanır ama bir uzaylı gider diğeri gelir... Bizimkilerin başı beladan kurtulmaz :)

Yeni gelen ırk teknolojik olarak daha ilerde gibi geldi bana, diğeriyle düşman olma ihtimalleri çok yüksek çünkü patlattıkları silahın başka bir ırk için olduğuna dair ipucu verildi ve düşmanlarsa da üstünlük sağlamaları çok büyük ihtimal...

Yeni gelenler için aklıma gelen diğer bir ihtimalse; galaktik çapta bir birliğin üyüsi olmaları, yada galakside düzen sağlayanlarda olabilirler, dünya korunan bir gezegendir ve bizim ulu alien dünyaya saldırarak yanlış bir hamle yapmıştır onu engellemek için gelmişlerdir. (biraz saçma gelebilir ama bilim-kurgu bu herşey mümkün)

Teoriler uzar gider ama;

Diziyi izleyin izlettirin, evet başlarda sıkar ama bir diziye min. iki sezon şans tanımak gerekir diye düşünüyorum. Git gide film tadında bir dizi olmaya başladı...
    Bu kısım benim de aklıma geldi . neden olmasın diyorum beklemeye devam.

• 3.sezon ne zaman başlıyor. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

3.sezon ne zaman başlıyor. ??

Falling Skies S03E01 TBC - On Thin Ice 163 gün sonra
    03-06-2013
  • İlk sezonundan sonra çok güzel toparladı 2.sezonda bende bekliyorum 3.sezonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

quote:

03-06-2013

bu ne yaaa..

1 yıl felan olur o zaman.

:(
  • quote:

quote:

quote:

03-06-2013

bu ne yaaa..

5.5 ay kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

quote:

quote:

03-06-2013

bu ne yaaa..

5.5 ay kaldı

Bu diziye başladım bir kaç gün önce 1. sezon bitti ama 2. sezona geçmekte kararsızım. İki günde bu sezonda biterse yeni sezon için 5.5 ay beklemek zor olur.

• Bende yeniyim 1.szeon bitti güzel hosuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru26es

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

quote:

quote:

03-06-2013

bu ne yaaa..

5.5 ay kaldı

Bu diziye başladım bir kaç gün önce 1. sezon bitti ama 2. sezona geçmekte kararsızım. İki günde bu sezonda biterse yeni sezon için 5.5 ay beklemek zor olur.

haftada 1 bölüm izle o zaman :))

valla biz uzun süredir bekliyoruz ::)

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru26es

sen 5.5 ay bekleyeceksin bir de bize sor
  • Anlaşılan yaz dizisi olacak bekleyecez 5 ay o zaman Neyse o başlayana kadar bi kaç dizi izleriz biz Ondan önce Game of Thrones başlayacak ne de olsa ...
  • arkadaşlar yeni sezon açıklandı.

resmi facebook sayfasında var. Facebook Falling Skies

en son haberde görebilirsiniz.

"eğer 3. sezonda ön yakından uzaylı görmek istiyorsanız bu eklentiyi paylaşın.Falling Skies yeni bölümlereiyle 9 Haziran Pazar Günü geri dönüyor."
  • 23 gün kalmış var mı bekleyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

23 gün kalmış var mı bekleyen

+1. Özledim o makinelerin uğuldamalarını.
  • Ben beklemedeyim
  • beklemezmiyiz yaaa.
  • Aynen, gelsin de izleyelim.
  • Ben yeni izledim diziyi. Bende beklemeye koyuldum ama çizgiyi az değiştirseler diye umut etmekteyim. Her post apokaliptik konseptte Amerikan İç Savaşı'na veya Amerika'nın bağımsızlık mücadelesine göndermeler veya o savaş üzerinden esinlenmeler bayıyor artık. Halbuki şu gereksiz Amerikan milliyetçiliği klişeleri ve birkaç duygusal aile formuna indirgemeseler olayları on numara dizi olacak. Kanımca ana hikaye çok iyi ve 3-4 sezon daha işlenmeye müsait. Gece Nba maçı filan seyrederken reklamlarda denk geliyorum Falling Skies'ın 3. sezon reklamlarına, baya umut veriyor açıkçası.
  • üste alalım.

son 4-5 gün :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

23 gün kalmış var mı bekleyen

6 gün kalmış yahu zaman ne çabuk geçiyor bunu yazdığımı hatırlamıyorum bile
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.