Bildirim
Fakir Ultracare traş makinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
merhaba hocam bende hiç yorum bulamadım gördüğüm çok az yorumla birazda aceleye gelerek geçen hafta aldım. Ben pek beğenmedim hatta hiç beğenmedim desem yeridir. Ürün kalitesiz veya kötü diye değil kullanışsız ve işimi istediğim gibi görmüyor. Ben sakallarım için almıştım zaten sakaldan çok saç içinmiş bu ürün.. Daha detaylı açıklayacak olursam üründe değiştirilebilir numaralar var sanıyordum 1-2-3....diye giden, fakat sabit başlıklar varmış 3-6 numara 9-12 numara ve birde kaç numara olduğunu bilmediğim ne işe yaradıgınıda anlayamadıgım inceltme başlığı. Burun kıllarımı alayım dedim o aparatı hiç beğenemedim yada ben kullanamadım. Vücut temizleme başlığında 3 farklı numara var insan vücut kıllarını neden numaralı keser bilmiyorum ya kökünden keser ya kesmez bence :) Ama sıfır olarak vücut kıllarını temizleme aparatı jilet gibi nerdeyse sıfır kesiyor onu begendim. Ürün performansı iyi gibi gözüktü sarjı da iyi gidiyor gibi şuan yani hala sarj etmedim 2 kullanımdır. Tek kötü yanı numaralarının sabit olması ve 1 numaranın olmaması. 3-6-9-12 numaralardan başka numara yok ve boşa almış oldum benim işimi görmüyor maalesef. Bunun yerine numaraları 1den 20 ye kadar değişen makinelerden alınsa daha iyi olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architect_24 -- 23 Aralık 2017; 13:52:1 >
-
hocam selamun aleykum fakır ultracare bakım kitinin altına yprum yapmıssınız ürün bendede var ancak 3 6 cm kesen traş baslıgını kaybettım ürünün kullandıgım tek aparatıydı heryerde aradım bulamadım neyse parası vermeye razıyım bana ulasırmısınız 05384824727 -
hocam bede kullandıgım tek aparat o diyebilirim üründen çok memnun değilim fakat şuan yeni ürün almayı pek düşünmüyorum :( fakir in yetkili servisleri ile iletişime geçtiniz mi bi görüşün bence -
Beyler geçen zaman içinde yorumlarınız tecrübeleriniz nelerdir.? Şok markete gelmiş ben de sadece sakal ve vücut için almak istiyorum. Kirli sakal bırakıyorum. Sıfır yapmıyorum hiç. 0 olması önemli değil. Vücut başlığı da tarakli olması iyi aslında Bazan sıfır keserken deriyi de kesebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzerty -- 6 Şubat 2019; 17:42:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben aldım ve kullandım 14 ay civarında. orta bir ürün fiyatına göre iyi ama gel gelelim servis desteğine derseniz berbat. bir başlık kırıldı firmadan istedik stokda yokmuş. 1 ay oldu. değişim istedik yeni ürün gelmedi. sonunda paramı geri istedim yeni ne alıcam bende bilmiyorum. firmanın servis desteğinin zayıf olması çok kötü. -
Ben bu gün bin den aldım ince uç la sert sakalda pek iyi değil bi da kine büyük uçla deneyecem
Vücut tüyü alan başlık süper 0 a yakın alıyor kutuda tarak gösteriyor tarak içinden çıkmıyor
130 tl ye bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi yayık makinesi yorumları
- bulaşık makinesi çalışma prensibi
- hava nemlendirici tavsiye
- ev su tesisatında kaçlık boru kullanılır
- alkali iyonize su cihazı kullanıcı yorumları
- en iyi robot süpürge
- en iyi hamur yoğurma makinesi
- en iyi su arıtma cihazı
- mova robot süpürge
- en iyi dumansız elektrikli izgara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X