Merhaba Çay makineleri ile ilgili sorunuza cvap veren olmamış. Bu makineleri ben de ilgi çekici bulmuştum. Çünkü demlik ayrıca ısıtılabiliyor gibi geldi bana. Eğer demlik ayrı bir yerde sabit olarak örneğin 60Cde sabit tutulursa, su da kaynamadan 90Cde bekletilirse buyuk enerji tasarrufu olur diye düşünüyorum. Ayrıca demlik asla fazla ısınmayacağından (ya da soğumayacağından) çayın lezzeti de iyi olur bence. Siz aldınız mı onlardan birini? tecrübenizi aktarabilir misiniz eğer aldıysanız?
oan
kullanıcısına yanıt
merhaba cevap veren olmadığı için,fakir alıp denemeği istediğim halde,uygun fiyata denk gelince Korkmaz A367-03 seti aldım.görünüşü çok şık.mutfağa bir hava katıyor.hanımlar gösterişi sever biliyorsunuz.Hanım mağaza görüp Korkmazı istedi.bana sadece çayım hazır olsun yeter.çay devamlı sıcak halde kalıyor.yanındaki demlik kahve için.bir kere tüpten büyük tasarruf.ve çay devamlı sıcak kalıyor.başında da beklemeye gerek yok.taşacak mı falan diye iş yerinde ise Sinbo Stm 4200 kullanıyorum.ondanda memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme