quote:Orijinalden alıntı: emrecarterhımm sahte tesekkür ederimAlıntıları Göster Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor.
quote:Orijinalden alıntı: BroadwayciFAlıntıları Göster http://forum.donanimhaber.com/m_16049411/mpage_1/key_//tm.htm#16049411
quote:Orijinalden alıntı: Keops|EgyptInsan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor.
quote:Orijinalden alıntı: :White:DeviL:quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F AAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :White:DeviL: quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F A K
quote:Orijinalden alıntı: c0nfinequote:Orjinalden alıntı: :White:DeviL: quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F A KAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: c0nfine quote:Orjinalden alıntı: :White:DeviL: quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F A K E
quote:Orijinalden alıntı: Energeticquote:Orjinalden alıntı: c0nfine quote:Orjinalden alıntı: :White:DeviL: quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F A K EAlıntıları Göster fake fuc
quote:Orijinalden alıntı: Hiçbirifake fucAlıntıları Göster gorayı ızlemedınmı ızlesen bılırdın bu resımler feyk neyk neyk feyk ulen sahte yani
quote:Orijinalden alıntı: Energeticquote:Orjinalden alıntı: c0nfine quote:Orjinalden alıntı: :White:DeviL: quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F A K EAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Energetic quote:Orjinalden alıntı: c0nfine quote:Orjinalden alıntı: :White:DeviL: quote:Orjinalden alıntı: Broadwayci F A K E İşte bu anladınmı.
quote:Orijinalden alıntı: Keops|EgyptInsan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet
quote:Orijinalden alıntı: Azvillequote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz milletAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: donelljones quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet acaba fake ne diyende mi suç yoksa sahte yerine fake diyende mi?
quote:Orijinalden alıntı: Hiçbiriquote:Orjinalden alıntı: donelljones quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet acaba fake ne diyende mi suç yoksa sahte yerine fake diyende mi?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: anchoret90 quote:Orjinalden alıntı: donelljones quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet acaba fake ne diyende mi suç yoksa sahte yerine fake diyende mi? süpersin gerçekten madem fake sahte demek sahte deyin ne türkçeyi değiştiriyosunuz allah allah
quote:Orijinalden alıntı: emrecarterquote:Orjinalden alıntı: anchoret90 quote:Orjinalden alıntı: donelljones quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet acaba fake ne diyende mi suç yoksa sahte yerine fake diyende mi? süpersin gerçekten madem fake sahte demek sahte deyin ne türkçeyi değiştiriyosunuz allah allahAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emrecarter quote:Orjinalden alıntı: anchoret90 quote:Orjinalden alıntı: donelljones quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet acaba fake ne diyende mi suç yoksa sahte yerine fake diyende mi? süpersin gerçekten madem fake sahte demek sahte deyin ne türkçeyi değiştiriyosunuz allah allah İmza süper.
quote:Orijinalden alıntı: Broadwayciquote:Orjinalden alıntı: emrecarter quote:Orjinalden alıntı: anchoret90 quote:Orjinalden alıntı: donelljones quote:Orjinalden alıntı: Keops|Egypt Insan bi halt bilmiyorsa sozluk kullanmasini bilir. yuru git gozum gormesin, boyle tembel adamlar yuzunden liselerden sadece dingiller cikiyor. gülüyorum ama gerçekten aciz millet acaba fake ne diyende mi suç yoksa sahte yerine fake diyende mi? süpersin gerçekten madem fake sahte demek sahte deyin ne türkçeyi değiştiriyosunuz allah allah İmza süper.Alıntıları Göster Cacık