Şimdi Ara

Fake mail geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce msn adresim hacklenmişti.kardeşiminkide hacklenmişti.daha sonra msnleri tekrar aldım.pcye format çektim.ama msnleri tekrar almamdan sonra 2 sefer kardeşimle ikimizin msn adresine parola sıfırlama maili geldi

açtım maili baktım normal sıfırlama maili.ama gönderen adrese bakmayı unuttum.içindeki linklere tıklamadan kapattım maili sildim.bu fake bir e-posta ise.maili açtıgım için birşey olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProZeK0 -- 24 Ocak 2008; 18:08:30 >

• Birşey olmaz merak etmeyin.

Birisi senin mail adresini yazıp gizli sorunu cevaplamaya çalışmış bulamayıncada parola sıfırlama istediği göndermiş, anca gönderir başka birşey yapamaz hani spy'dır, virüstür vs olayı değil fakat her maili açmayın... Sana önerim gizli sorunuzun cevabını kolay yapmayın....
  • ama ben bu maili açtım.gelen adresede bakmayı unuttum.ama aynı müşteri hizmetlerinin gönderdiği gibiydi. diyelim bu maili o adam yolladı.ben linke falan tıklamadım yinede sorun olurmu pcye bişey bulaşmısmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: labadab

ama ben bu maili açtım.gelen adresede bakmayı unuttum.ama aynı müşteri hizmetlerinin gönderdiği gibiydi. diyelim bu maili o adam yolladı.ben linke falan tıklamadım yinede sorun olurmu pcye bişey bulaşmısmıdır

arkadaşın dediği gibi bir sorun oldugunu zannetmiyorum

gelen linke tıklamadıysan ve hala msn ine girebiliyorsan=) rahat ol
  • endişe etme dostum.mail açmakla öyle kolay kolay birşey olmaz.
    çok sağlam bir hackerla muhattap değilsen tabi :)
    ama mail açmak derken içindeki exe uzantılı birşeyleri çalıştırmıcan tabi
    ne yap biliyor musun?
    gizli sorunun cevabını çok zor birşey yap.
    şifreleriniz de zor olsun
    içinde harf, rakam ve özel karakterler olsun
    @$½ gibi ;)
    alternatif e mail adresi istersen koyabilirsin ama onu sağda solda kullanma acil durumla için kullanırsın..
    bunları yapar ve msn olsun e mail olsun dikkat edersen hiçbirşey olmaz dostum.

ha mailine sıfırlama iletisi geliyorsa birileri şifreni kırmak için uğraşıyordur
    direk silebilirsin hiçbirşey olmaz ama maili açıp orada EĞER PAROLA SIFIRLAMA İSTEĞİ GÖNDERMEDİYSENİZ TIKLAYIN yazan bir link war
    ona tıklarsan daha sağlıklı olur.
  • yukarıda mesutun dediği gibi gizli soru çok zor bişey olmalı,şifrendede özel karakterler varsa vesana gelen maillerde dosyaları açma hatta mümkünse maili hiç açma ile spam olarak işaretle ve sil.
    alternatif mail olayında ise eğer şifren gizli sorun sağlamsa alternatif maile gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

yukarıda mesutun dediği gibi gizli soru çok zor bişey olmalı,şifrendede özel karakterler varsa vesana gelen maillerde dosyaları açma hatta mümkünse maili hiç açma ile spam olarak işaretle ve sil.
    alternatif mail olayında ise eğer şifren gizli sorun sağlamsa alternatif maile gerek yok.

ya bana gelen o maili açtım işte sadece.müşteri hizmetlernden geldiği yazıyordu.linke tıklamadım ama .bişey olurmu yinede?

öğrenmek istediğim bu arkadaşlar.maili açtım.müşteri hizmetlerinden değilde o adamdan geldiyse sorun olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdılarına göre hiç birşey olmaz
  • Bi sorun olmaz
  • banada oluyor fake mail geliyor sürekli ama önemli değil bu dünyada hep iyiler var değil ki
  • takma hıç bıse olmaz
  • quote:

ama ben bu maili açtım.gelen adresede bakmayı unuttum.ama aynı müşteri hizmetlerinin gönderdiği gibiydi. diyelim bu maili o adam yolladı.ben linke falan tıklamadım yinede sorun olurmu pcye bişey bulaşmısmıdır

dostum senin msn nasıl hacklenmişti..paylaş ki bizimle bizde düşmeyelim yane..
  • quote:

Orjinalden alıntı: @montana

quote:

dostum senin msn nasıl hacklenmişti..paylaş ki bizimle bizde düşmeyelim yane..

dostum bende anlamamıştım msnmin nasl hacklendiğini.pcye format atmştım şifrelerimi değiştirmiştim.1 saat sonra msnler hacklenmişti.galiba formattan sonra direk nete baglandıgım için oldu. virüs programı yüklemeden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.