Şimdi Ara

FAKE INSTA HESABININ KİMLİĞİNE ULAŞMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklaşık 2 hafta önce bir Insta hesabı kız arkadaşımın hesabına taciz içerikli bir mesaj attı. Ben de o an kendi hesabımdan çocuğun hesabına küfrederek mesaj attım ve numarasını istedim. Hesabında isim, soyisim ve fotoğrafı var. Profilinde bir üniversitede akademisyen olduğu yazıyor. Facebook ve Twitter'da o ismi arattığımda o kişi çıkmıyor. Google'a üniversite adıyla birlikte kimliğini yazdığımda da bir şey çıkmıyor. Üniversiteyi öyle bir akademisyen olup olmadığını teyit etmek için aradığımda da personel işlerinde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Neyse, sonuç olarak bu kişiyle gece mesajlaştık. Ve küfretmeye başladığında kaldıramayıp engelledim. Ve sabahleyin kimliğini araştırmaya başladım. Samsun'da bu kimlikte birine ulaşamadım. Bana o gece bulunduğu mekanı söylemişti. O mekana gidip sordum. Öyle birini görmediklerini söylediler. Çeşitli mekanlara fotoğrafını gösterdim. Onlar da tanımadılar. Bana telefonunu söylemeyince ben kendi telefonumu verdim. Ama aramadı. Arkadaşlarım Insta hesabına istek gönderip mesaj attılar. Korkup kapattı 2 hafta önce hesabını. Ben de tekrar açacağı günü bekledim ve sonunda bugün açtı. Kapatmadan önce bir sahte bir de gerçek kız hesabından istek gönderdiğimde kabul etmemişti.

Sonuç olarak olay şu, hesap fake veya değil. Benim bana bu küfürleri eden o hesabın sahibine ulaşmam gerek. Neler yapabilirim bu konuda?

• Ne yapacaksan yapmışsındır zaten de,
    Dava açsan yerin dibinde de olsa bulup çıkarırlar adamı.
  • Aynı soruna yakın bende problem yaşıyorum ne yapabilirim bilgilerine ulaşabilmek için instagram yetkilileriyle görüşsek sonuç alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarda tarayıcıda instagram'ı açın, hesabınız giriş yapmış haldeyse çıkış yapın, sonrasında giriş kısmında "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayın. sizden kullanıcı adı istenecek, buraya o fake hesabın kullanıcı adını yazın. eğer amatör biriyse isim soy isimli mail adresi veya kendi telefon numarası üzerinden kaydolmuştur. şifre sıfırlaması bağlantısı gönderilirken tarayıcının sol alt ya da orta kısımlarında "şifre sıfırlama bağlantısı vs vs. örnek veriyorum: 531*****37 nolu telefonunuza veya ck*****@gmail.com adresine gönderilmiştir." yazar buradan belki çıkarım yapabilirsiniz.
  • Bu gibi durumlarda maalesef bulamazsınız. önemli bir bir durum olmadığı sürece, kaçakçılık, uyuşturucu, çocuk istismarı, insan kaçakçılığı, intihar gibi bu durumlarda instagram bu tür hesapların sadece ip adresini polis kanalıyla geri dönüş yapabilir. bunun dışında ip adresini kimseyle paylaşmaz birde instagram bu ip adreslerini belli bir süre için tutar sonra siler.
    sizin bu isimle araştırmanız bir sonuç çıkarmaz kişi sahte bir hesapla kullanıcı adı açmış.
    ama şöyle bir şey var bu kişinin nereden olduğunu bulabilmeniz için bu kişiye bir link kısaltması gönderin. mesela bir sitenin link adresini bit.ly den kısaltın ve bu bit.ly den kısaltışmış link adresi dm den bu kişiye atınız.
    Bu kişi bu linki tıkladığında bit.ly bir istatistik tutar bu linklere kaç kez tıklanmış nerden açılmış gibi sonra nerden hangi ülke veya şehirden girdiğinizi bu adreslerden öğrenebilirsiniz. Bu link adresinin bit.ly+ koydunuzda bilgi alabilirsiniz.

• Kesinlikle sallamıştır her şeyi bunu yapan adam neden size doğruyu söylesin ki abi gel falan yerdeyim beni ensele mi diyecek adam? Bence bulamazsın dava açsan ne olacak zaman ve para kaybı
  • Merhaba Arkadaşlar Biliyorsunuz ki internet üzerinde Ticaret Olarak işleyiş vardir konu ne olursa olsun

Kisa bi ücret üzerine bu tür istediginiz işlemleri yapabiliriz

Cünkü emek verdiğimiz icin saatlerce bilgisaray başinda para kazanmak icin

Durduğumuz icin Bu tür işlerinizi ücret ile rotmedya.com kurumsal firma üzerinden

Whatsapp Yetkili arkadaşlarimiza yazmak icin Lütfen

0538 588 8382 Whatsapp adresine Yazabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba sonuç alabildiniz mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.