Şimdi Ara

FailiMalum Kupon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün kupon yaparım ve çoğu tutar burdanda paylaşıcam.
    Aslında bu 1 haftadır 1000tlye yakın hep tek maçtan yattım :) bu akşamda fenerbahçeden yattım
    Öncelikle kendim 16yaşındayım işte takılmalık paralar tutturmaya çalışıyorum yani 2ye 40 felan aslında hedefim belirli bi para tutturup misal 16 lira 3maçtan 3 oran yakalayıp 16 misli yapıp 48lira alabilmek öncelikle bi para tutturup bunu denicem.
    674 Hacken - Mjallby-1 1.55
    Bu maç için hacken orta seviyelerde oyununu oynuyo mjallby ise yükselişte banko olarak hackeni göstermeleri bu yorumlarımdan sizi şaşırta bilir ama durum şöle hacken kendi evinde ve karşıda mjallbyi hep yenmiş ve mjallbynin son haftalardaki oynadığı takımlar önemli takımlar sayılmaz. Bu yüzden handikap bile önerebilirim
    679 Villarreal - Malaga-2 2.30 Malaga villareal maçı tam anlamıyla para basan bir maç bu maça direk malaga basmak bile fazla banko olabilir handikap bile oynasanız yeridir. 2 Takımında maçlarını bu hafta izledim ve villareal mahalle takımı malagaysa yükselişte bi takım. Malaga bu maçı bırakmaz 3.lüğü kaptırmak istemez riski seven handikapa girebili.
    680 Standard Liege - Club Brugge-1 2.20 bu maç hafif tehlike gibi gözükebilir fakat s.liege 8 senedir evinde brugge'a yenilmiyor aynı fenerbahçe-galatasaray olayı. Bu maça ben standart liege dedim fakat bankoya almak isteyen kg var mantıklıdır.
    688 Olimpia Asuncion - Emelec-1 1.50 Bu maç kesin olimpianındır bence hem yükselişte bir takım hemde evinde çok iyi oynuyor. Emelecse ortalarda dolanan bi takım çok fazla karıştırmayıp 1 yapabilirsiniz bu maça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Failimalum1 -- 11 Nisan 2012; 23:15:48 >

• 675 Sundsvall - Syrianska Bariz 4-6 gol olarak değerlendiriyorum. Risk var çünkü maç 7+ bile olabilir evinde sundsvall farklı kazanıyor maçlarını.
    676 Aik Stockholm - Göteborg Aik stockholm rahat alır. Son maçlarında ortalama düzeyde oynuyo. göteborgsa yeterince kötü.
    Evinde aik stockholm göteborga pek yenilmemiş. Son durumlarınada bakılınca bariz risk alnır aik stockholme verilir.
    678 Vvv Venlo - Vitesse bakarsak vvv venlo evinde son 6 maçın 1ini kaybetmiş. Ama son 4 maçınıda kaybetmiş. Kötü bi performans çiziyo. İki takım arasındaki rekabeti ve vitessenin iyi oyununu katarsak bu maç kg var yada üst bu kadar risk aldık bunuda alırız diyenede 4-6 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: begtay

Karabük - Bolu maçına nediyosun 2-3 gol dedım ben sence ne olur ?

4-6 yada ust ıdeal bır tercıhtır
  • Kardeşim türk takımı 1.20 bile risktir bizim ne yapıcağımız belli olmaz. Onun yerine 1.50lik daha kesin bankolar vardı onları tercih etseydin. Ama hiç belli olmaz merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem kuponlarında hesap
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maç bitti 1-0 Karabük aldı. Kupon ilk maçtan yattı :S
    678:2 gol var daha ilk yarı bitmedi:)
    Diğer kuponun incelemeleri uzun sürer onada siz bakarsını:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.